НБА. Клипперс сильнее Шпор, уверенные победы Кливленда и Мемфиса

20 апреля 2015, 10:10
| Никита Тищенко, iSport.ua
Сегодня все хозяева успешно начали свои серии.
НБА. Клипперс сильнее Шпор, уверенные победы Кливленда и Мемфиса Сегодня все хозяева успешно начали свои серии.
cleveland.com
Кливленд - Бостон 113:100 (27:31, 35:23, 29:22, 22:24)
 
К: Ирвинг (30), Джеймс (20 + 6 подборов + 7 передач + 5 потерь), Лав (19 + 12 подборов), Томпсон (12 + 6 подборов)
Б: Томас (22 + 5 подборов + 10 передач + 5 потерь), Олинык (12), Тернер (12 + 7 подборов), Краудер (10 + 5 подборов), Басс (10), Смарт (10).

Счет в серии: 1-0.


Для многих игроков Кливленда этот матч стал первым в карьере на стадии плей-офф, но баскетболисты обошлись без дрожи в ногах, уверенно справившись с Кельтами. Напомним, что коллектив из Бостона закончил сезон двумя подряд победами на Кавс, оба раза обыграв ослабленный состав соперника. Сегодня экономить ключевых исполнителей никто не собирался, и они в итоге и обеспечили необходимый результат. Первые 15 минут встречи остались за Бостоном: подопечные Стивенса реализовали в этом отрезке 58% бросков против всего 36% у Кавальерс.

Оживились хозяева только после череды дальних выстрелов, которая мгновенно ликвидировала установившееся на тот момент семиочковое отставание. После этого за дело взялись уже Джеймс и Ирвинг. Первый просто не заметил своих опекунов, уничтожив их спиной к кольцу, а второй отменно отстрелял с дальней дистанции, положив 4/4 из-за дуги. В результате на большой перерыв команды ушли при восьмиочковом преимуществе хозяев, на счету Ирвинга было 20 очков с реализацией 8/12, у Джеймса было 13 и 5/8. Лишь Лав подавал признаки волнения, попав в кольцо только 2 раза с 11.

Во второй половине Джемс и Ирвинг "остыли" (3/10 и 3/9 соответственно), но закреплению успеха это не помешало. В третьей четверти Кавс увеличили перевес уже до 20 очков в свою пользу, а в четвертой Бостону ни разу не удалось подойти ближе, чем на 10 пунктов. Вовремя включилась оборона фаворитов, сдержавшая Кельтов до 42% реализации после большого перерыва.

Атланта - Бруклин 99:92 (32:20, 23:25, 19:17, 25:30)


А: Корвер (21 + 7 подборов), Кэрролл (17 + 8 подборов), Тиг (17), Шредер (13), Хорфорд (10 + 10 подборов).
Б: Лопес (17 + 14 подборов), Джонсон (17 + 6 подборов + 6 передач), Янг (15 + 10 подборов), Уильямс (13), Джек (13 + 5 потерь).

Счет в серии: 1-0.


Атланта не продемонстрировала в домашнем открытии плей-офф своей лучшей игры, но все равно оказалась сильнее Бруклина, ни разу после первой четверти не выпустив их вперед. Нетс один раз подошли на ударное расстояние, приблизившись на три пункта в третьей четверти. Ястребы тут же ответили на это рывком 10-0, основу которого составили дальние попадания Корвера и Кэрролла. После этого гостям еще удалось приблизиться на 4 пункта за 93 секунды до финальной сирены, но Хокс, теперь в лице Тига, вновь вернули себе более уверенное преимущество. По итогам матча Атланта стреляла хуже, чем соперник (43% против 46%), но была активнее с дальней дистанции и чаще выходила на линию штрафа.

Мемфис - Портленд 100:86 (25:15, 33:24, 28:23, 14:24)


М: Удрих (20 + 7 подборов + 7 передач), Рэндольф (16 + 11 подборов), Конли (16), Газоль (15 + 11 подборов + 7 передач + 3 блок-шота), Грин (11 + 6 подборов).
П: Олдридж (32 + 14 подборов + 4 блок-шота), Батум (15 + 7 подборов), Лиллард (14 + 8 подборов).

Счет в серии: 1-0.


Если бы этот матч игрался в регулярном чемпионате, то на четвертую четверть вряд ли вышли бы ключевые исполнители обеих команд. Но поскольку это плей-офф, то Олдриджу и Лилларду пришлось побегать и в финальной двенадцатиминутке, пускай даже все, чего они добились, это сделать финальный счет чуть приличнее. Оба лидера Первопроходцев отыграли сегодня намного ниже своего уровня. Олдридж, хоть и стал самым результативным игроком матча, но для своих 32 очков ему понадобилось выполнить 34 броска, в то время как Лиллард набрал свои 14 пунктов с 21 попытки. Всего за игру гости реализовали чуть больше трети своих бросков, пропустив 52 очка из трехсекундной зоны за весь матч и 50% с игры за первые три четверти. Максимальное преимущество Медведей достигало 29 очков, даже несмотря на то, что Конли играл буквально на одной ноге. Разыгрывающему даже пришлось надеть на больную ногу кроссовок большего размера, чтобы не беспокоить поврежденное место. Перед серией главным опасением была слабость скамейки запасных Портленда, но в первом матче даже основа оказалась полностью деклассированной. Например, показатель +/- у Батума составил умопомрачительные -23 для игрока стартовой пятерки.

ЛА Клипперс
- Сан-Антонио 107:92 (30:18, 19:25, 30:21, 28:28)


ЛАК: Пол (32 + 7 подборов + 6 передач), Гриффин (26 + 12 подборов + 6 передач + 3 перехвата + 3 блок-шота), Кроуфорд (17), Рэдик (10), Джордан (9 + 14 подборов + 4 блок-шота).
СА: Леонард (18 + 6 подборов + 4 перехвата), Данкан (11 + 11 подборов), Белинелли (11), Паркер (10), Жинобили (10 + 7 подборов + 6 передач).

Счет в серии: 1-0.


Первый матч самой ожидаемой серии первого раунда вряд ли удовлетворил запросы баскетбольных гурманов, поскольку интриги в нем оказалось немного. Клипперс были невероятно заряжены в защите, усложняя каждый бросок Шпор. Буквально несколько раз за игру чемпионам удавалось продемонстрировать фирменный разброс мяча, в остальное же время оборона Парусников достойно ограничивала нападение соперника. Признал это после матча и тренер проигравших, суммировав игру как "их защита была лучше, чем наша атака". Не помогли даже старые трюки Поповича в виде умышленных фолов на Джордане под конец первой половины матча.

Окончательно развалились техасцы в третьей четверти, после того, как Сплиттер, с трудом поставленный на ноги, вынужден был сесть на скамейку. Вышедший вместо него Бэйнс просто провалился в обороне, не успевая за Гриффином с первого шага, за что получил сразу два мощных слэм-данка от мастера полетов. Причем второй из них был не его виной – молодой бигмен просто подставился после того, как Гриффин одним финтом убрал одновременно Джозефа и Диао. Конечно, не одним только Бэйнсом исчислялась слабая защита чемпионов – где-то с середины четверти вся командная защита Шпор буквально распалась, и Пол просто пользовался предоставленными шансами. По итогам четверти Блейк и СР3 набрали на двоих 22 очка с реализацией 8/13, поставив на уши всю арену, во главе с владельцем клуба Стивом Баллмером.



В последней четверти Парусники ненадолго вздремнули в защите, подарив сопернику ряд открытых трехочковых, позволивших сократить отставание до 9 очков. Риверс сразу взял тайм-аут, после которого семь очков подряд перенесли шансы гостей отыграться в область чудес и магии. За 3:16 до финальной сирены Попович зачехлил основных исполнителей, смирившись с поражением.
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
21 апреля, 00:44
[censored] "От тільки репутація у шльондри погана, Леброн вже не повернеться в Маямі" 100% Так а я тобі про те саме кажу!! Шльондро-Лєброн з поганою репутацією вже одного разу зрадив Клівленд і на національному ТВ плюнув всім його фанам в мордяку! Так що зрадивши раз, Іуда зрадить ще не раз! Після свіпу від Сперс він при першій ліпшій нагоді втік у зірковий клуб! Після зникнення у Фіналі проти Дірка він знов зник у Фіналі проти Кавая! Аж ноги у нього підкосились і за всіма канонами Іуди він знов зрадив, втікши до молодих Кайрі, Трістана і Лава! Тільки от біда, в Кавс карма... тай Краб вже не МВП регулярки... фізика здає... Атланта, Чікаго сильні... так що хеппі енд у таких як він неможливий (забири Хіт з улюблених... вболіваючи за Кавс, ти нн можеш апріорі бути фаном Хіт... або краще почекай літа, заміних Хіт на новий клуб Лєброна) я тобі про розумові здібності, ти мені про Леброна і його перспективи в Кавс... Це тобі не звичайний срач на сайті, тут головою думати треба (у випадку якщо ти збираєшся парирувати мої пости). Про баскет вести з тобою бесіду я не збираюся, все що мене цікавить я і без тебе дізнаюся.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
21 апреля, 00:13
...же всім дала але все ще чекає свого принца... От тільки репутація у шльондри погана, Леброн вже не повернеться в Маямі, Раллі дав неймовірно жирний контракт Бошу і хеппі енд у таких як ти, неможливий. "От тільки репутація у шльондри погана, Леброн вже не повернеться в Маямі" 100% Так а я тобі про те саме кажу!! Шльондро-Лєброн з поганою репутацією вже одного разу зрадив Клівленд і на національному ТВ плюнув всім його фанам в мордяку! Так що зрадивши раз, Іуда зрадить ще не раз! Після свіпу від Сперс він при першій ліпшій нагоді втік у зірковий клуб! Після зникнення у Фіналі проти Дірка він знов зник у Фіналі проти Кавая! Аж ноги у нього підкосились і за всіма канонами Іуди він знов зрадив, втікши до молодих Кайрі, Трістана і Лава! Тільки от біда, в Кавс карма... тай Краб вже не МВП регулярки... фізика здає... Атланта, Чікаго сильні... так що хеппі енд у таких як він неможливий (забири Хіт з улюблених... вболіваючи за Кавс, ти нн можеш апріорі бути фаном Хіт... або краще почекай літа, заміних Хіт на новий клуб Лєброна)
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 23:46
...ій про Іуду свого! Помолись за нього, а то він вже старенький, виліт від Чікаго йому явно здоровлячко зіпсує))) ПС шукай аву ГС Кажуть Крабе туда літом втече, бо там певно краща команда ніж гавно Кавс Босс називає мене крабодрочером, тепер в житті я бачив все)))) пасажир, я розумію що в твоєму жалюгідному житті немає іншої віддушини крім спорту (і щиро визнаю, що в баскеті ти знаєш набагато більше за мене) але для мене це просто спосіб відпочинку. Я щиро зрадію, якщо Кавс візмуть чемпіонство, але моїй радості буде рівно на 2 хвилини. так само і з поразкою. не збираюся бризгати слюною, хто кращий, в кого більше титулів чи гламурніша зачіска, мені абсолютно начхати на твою думку. ти ще раз довів мені що ти жалюгідне створіння, без особливих розумових здібностей та перспектив стати людиною... Знаєш, мені імпонував "ранній Босс", у тебе був стиль, не зовсім адекватний, дещо схиблений, але був ОСОБИСТИЙ стиль... зараз ти більше схожий на шльондру, яка вже всім дала але все ще чекає свого принца... От тільки репутація у шльондри погана, Леброн вже не повернеться в Маямі, Раллі дав неймовірно жирний контракт Бошу і хеппі енд у таких як ти, неможливий.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 23:32
...о та цікавого дізнався через коментарії розумних людей, а от ваші висери у мене викликають рвотний рефлекс. тому якщо хтось з вас зникне з цього сайту, я буду дуже задоволений (і впевнений що не 1 я). "не буду брехати, мрію що Леброн стане найкращим на всі часи", ахахахах так би і зразу написав, що ти крабодрочер!!! Бігаєш як пес за крабом? Завтра він втече в Чікаго/Кліперс/ГС, так що готуйся... контракт то літом в твого Іуди завершується бггг А ЛЄБРОН НІКОЛИ НЕ СТАНЕ НАЙКРАЩИМ НА ВСІ ЧАСИ!! НІКОЛИ ВІН ТРИ!!!! ТРИ ФІНАЛИ ПРОСРАВ!! ТРИ!!!! Майкл Джордан найкращий баскетболіст всіх часів і народів! 6 МВП Фіналу і жодної поразки!! Ще й в перерві в бейсбол сезончик пограв і в Спейс Джемі знявся... але ти мрій про Іуду свого! Помолись за нього, а то він вже старенький, виліт від Чікаго йому явно здоровлячко зіпсує))) ПС шукай аву ГС Кажуть Крабе туда літом втече, бо там певно краща команда ніж гавно Кавс
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 23:05
rondo Оце логіка в людини ... Я дивуюся, виходить треба вішати всіх людей, якщо в командах за які вони вболівають грають москалі, шановний вам пора до лікаря ...! вішати? я більше ніж впевнений що цей індивідум мухи вбити не може, не те що там побити чи завдати серйозної шкоди комусь.
rondo, iSport.ua
rondo
20 апреля, 23:04
[censored] Ну тоді для чого ти пхаєш носа, якщо тобі гидко? Мазахіст? Давно за Кавс глориш? З 2014 року? А за Хіт від коли? З 2010р? А тебе не пригнічує наявність москаля Мозгова в Клівленді? Ти за нього глориш і бажаєш йому перемог, а потім він приїздить в Рашку і прославляє Путіна! Таких як ти двуликих Іуд слід вішати в Карпатах або топити в Тисі! Іуда не позорся і забери з любимих команд Маямі і тоді глор собі за Мозгова, Перкінса і наркомана Джей Ара! Хоча не довго тобі глорити лишилось! Чемпіонство їм явно не світить! Оце логіка в людини ... Я дивуюся, виходить треба вішати всіх людей, якщо в командах за які вони вболівають грають москалі, шановний вам пора до лікаря ...!
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 23:00
[censored] Ну тоді для чого ти пхаєш носа, якщо тобі гидко? Мазахіст? Давно за Кавс глориш? З 2014 року? А за Хіт від коли? З 2010р? А тебе не пригнічує наявність москаля Мозгова в Клівленді? Ти за нього глориш і бажаєш йому перемог, а потім він приїздить в Рашку і прославляє Путіна! Таких як ти двуликих Іуд слід вішати в Карпатах або топити в Тисі! Іуда не позорся і забери з любимих команд Маямі і тоді глор собі за Мозгова, Перкінса і наркомана Джей Ара! Хоча не довго тобі глорити лишилось! Чемпіонство їм явно не світить! давай за порядком. це моє особисте право за когось вболівати (глорити, дурачок, за Клівленд ще рановато а за Маямі вже пізно), в баскеті я вболіваю за окремих гравців а не за команди і не тобі, пес смердючий, судити мене за це. Я не у захваті від Мозгова в Кавс, як і не був у захваті від Алена в Маямі, але інтереси команди (і не буду брехати, мрію що Леброн стане найкращим на всі часи) для мене вищі за наявність або відсутність когось у команді. Те що ти написав про способи моєї страти, звучить як скавуління дворняги, яка у своєму житті не бачила нормального відношення і може себе реалізувати лише через інтернет. Насамкінець про мої інтереси у вашій з forforummails розборках. давненько на цьому сайті, багато нового та цікавого дізнався через коментарії розумних людей, а от ваші висери у мене викликають рвотний рефлекс. тому якщо хтось з вас зникне з цього сайту, я буду дуже задоволений (і впевнений що не 1 я).
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 22:46
SilverUA якщо відверто, то я не сумнівався у твоєму "зливі". що ще можна чекати від людини без елементарного поняття виховання, гордості та честі. Щодо глора, то ти (навіть на ви таку людину брєзгую назвати) напевне не зовсім знаєш значення цього слова, як і поняття мейнстрім... наперед прошу звільнити мене від відподей людині, яка мені гидка. Дякую, удачі Ну тоді для чого ти пхаєш носа, якщо тобі гидко? Мазахіст? Давно за Кавс глориш? З 2014 року? А за Хіт від коли? З 2010р? А тебе не пригнічує наявність москаля Мозгова в Клівленді? Ти за нього глориш і бажаєш йому перемог, а потім він приїздить в Рашку і прославляє Путіна! Таких як ти двуликих Іуд слід вішати в Карпатах або топити в Тисі! Іуда не позорся і забери з любимих команд Маямі і тоді глор собі за Мозгова, Перкінса і наркомана Джей Ара! Хоча не довго тобі глорити лишилось! Чемпіонство їм явно не світить!
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 22:20
SilverUA не красиво переходити на особистості, коли привселюдно закликали до парі. тому або балабол, або відповідайте за свої слова, пане [censored] За які слова? Ми чекаєм на виліт Кавс і 4 перемоги Бостона! Вже все вирішено і не треба нам порад від глорів Клівленда! якщо відверто, то я не сумнівався у твоєму "зливі". що ще можна чекати від людини без елементарного поняття виховання, гордості та честі. Щодо глора, то ти (навіть на ви таку людину брєзгую назвати) напевне не зовсім знаєш значення цього слова, як і поняття мейнстрім... наперед прошу звільнити мене від відподей людині, яка мені гидка. Дякую, удачі
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 22:16
SilverUA не красиво переходити на особистості, коли привселюдно закликали до парі. тому або балабол, або відповідайте за свої слова, пане За які слова? Ми чекаєм на виліт Кавс і 4 перемоги Бостона! Вже все вирішено і не треба нам порад від глорів Клівленда!
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 22:10
[censored] SilverUА Любимые команды: Маямі Хіт, Клівленд Кавальєрс, ахахах Пане, пропозиції від таких людей як ви, без смаку і совісті, приймати не личить не красиво переходити на особистості, коли привселюдно закликали до парі. тому або балабол, або відповідайте за свої слова, пане
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 22:07
SilverUA У мене для вас є пропозиція, панове. В спорі обидві сторони мають бути в рівних умовах, тому пропоную вам вибрати по 1 команді і по завершенні сезону, якщо зорі зійдуться правильно, 1 з вас покине цей сайт назавжди. Кожен вибирає 1 клуб (тоді шанси на виграш у кожного будуть 1/16), кожен сподіваюсь має хоч капельку гордості і виконає умови спору. Суддею пропоную зробити когось, хто вас добре знає і кого добре знають на сайті (тут вже домовляйтесь самі). Щиро сподіваюсь, що скоро 1 з вас (а краще 2) тут більше не побачу. Вам слово, панове SilverUА Любимые команды: Маямі Хіт, Клівленд Кавальєрс, ахахах Пане, пропозиції від таких людей як ви, без смаку і совісті, приймати не личить
SilverUA, iSport.ua
SilverUA
20 апреля, 21:47
forforummails да даже идиоту ясно что кавс не вылетят от бостона, но это не значит что я не могу всем сердцем хотеть обратного. Давай лучше так. Если кавс выиграют чемпионат, я валю с сайта, если нет то валишь ты. У мене для вас є пропозиція, панове. В спорі обидві сторони мають бути в рівних умовах, тому пропоную вам вибрати по 1 команді і по завершенні сезону, якщо зорі зійдуться правильно, 1 з вас покине цей сайт назавжди. Кожен вибирає 1 клуб (тоді шанси на виграш у кожного будуть 1/16), кожен сподіваюсь має хоч капельку гордості і виконає умови спору. Суддею пропоную зробити когось, хто вас добре знає і кого добре знають на сайті (тут вже домовляйтесь самі). Щиро сподіваюсь, що скоро 1 з вас (а краще 2) тут більше не побачу. Вам слово, панове
Winner10, iSport.ua
Winner10
20 апреля, 20:27
Spurs - go!!!
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 20:09
Ліга відправила приз "найкращий шостий гравець НБА" в Торонто! Лу Вільямс ака Світ Лу обійшов Айзею Томаса і виграв приз
Giroi, iSport.ua
Giroi
20 апреля, 19:51
rondo Каліч Рондо в недавньому плей-офф, в одиночку чуть самого Леброна не наказав, так що, помовчуй краще ... Чуть не считается, не? А то у Леброна чуть ли не 5 перстней ))
Giroi, iSport.ua
Giroi
20 апреля, 19:48
LeRoyЧего у мемфиса преимущество поля, если портленд 4, а он 5Mr. ERSAN ILYASOVA странніе правила.портленд в 4 ке как победитель дивизиона,но из за показателей побед/поражений преимущество площадки у мемфиса.так нах6я его ставить на 4ку.ради красивой картинки?а смісл? Без этого правила Портленд играл бы против Клипперс, так что какой-то смысл в этом есть. А если учесть, что дивизион может выиграть команда с 8-го места или вообще не попадающая в 8-ку, то благодаря этому правилу эта команда лишена необходимости играть с победителем конференции. Хоть правило и устаревшее, но смысл в нем есть и сейчас...
rondo, iSport.ua
rondo
20 апреля, 17:53
rondo Суті це не міняє ... диванний аналітик, ти вже напрогнозував на цей сезон, досить з тебе .. [censored] За 3 гри на цьому дивані будуть сидіти Сельтикс у повному складі, бгг Йди краще глор за Меверікс, там де твій калічний Рондо бігає, у них хоть шанс на одну перемогу є! Каліч Рондо в недавньому плей-офф, в одиночку чуть самого Леброна не наказав, так що, помовчуй краще ...
forforummails, iSport.ua
forforummails
20 апреля, 17:50
forforummails хахаха, селтикс посадят леброна на диван через 4ре игры! [censored] Ок давай якщо ти правий і так буде - я піду з сайту, а як ні ,то ти зникнеш звідси! За базар треба відповідати, якщо ти не балабол обісцяний! 4 гри і Кавс аут, чекаєм да даже идиоту ясно что кавс не вылетят от бостона, но это не значит что я не могу всем сердцем хотеть обратного. Давай лучше так. Если кавс выиграют чемпионат, я валю с сайта, если нет то валишь ты.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 17:42
[censored] За 3 гри на цьому дивані будуть сидіти Сельтикс у повному складі, бгг Йди краще глор за Меверікс, там де твій калічний Рондо бігає, у них хоть шанс на одну перемогу є!forforummails хахаха, селтикс посадят леброна на диван через 4ре игры! Ок давай якщо ти правий і так буде - я піду з сайту, а як ні ,то ти зникнеш звідси! За базар треба відповідати, якщо ти не балабол обісцяний! 4 гри і Кавс аут, чекаєм
forforummails, iSport.ua
forforummails
20 апреля, 17:35
rondo Суті це не міняє ... диванний аналітик, ти вже напрогнозував на цей сезон, досить з тебе .. [censored] За 3 гри на цьому дивані будуть сидіти Сельтикс у повному складі, бгг Йди краще глор за Меверікс, там де твій калічний Рондо бігає, у них хоть шанс на одну перемогу є! хахаха, селтикс посадят леброна на диван через 4ре игры!
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 17:34
[censored] ти слоупок - я цю картинку, ще вчора ретвітнув ...rondo Суті це не міняє ... диванний аналітик, ти вже напрогнозував на цей сезон, досить з тебе .. За 3 гри на цьому дивані будуть сидіти Сельтикс у повному складі, бгг Йди краще глор за Меверікс, там де твій калічний Рондо бігає, у них хоть шанс на одну перемогу є!
forforummails, iSport.ua
forforummails
20 апреля, 17:30
[censored] Тебе треба забанити, ти небезпечний для суспільства індивід а тебя надо просто отсюда выгнать и надавать подзатыльников
rondo, iSport.ua
rondo
20 апреля, 17:24
rondo Босс я просто залишу це тут ...
https: //pp.vk.me/ c625127/v625127201/28ecc/1LhIX1zhLFw.jpg
[censored] ти слоупок - я цю картинку, ще вчора ретвітнув ...
Суті це не міняє ... диванний аналітик, ти вже напрогнозував на цей сезон, досить з тебе ..
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
20 апреля, 17:11
forforummails сперс, были, есть и будут самой унылой гавнокомандой в нба, не смотря на 5ть титулов. Ниже них только маями леброна джейма после того как они сговорившись создали команду. А ты ушлый сморщенный карлик можешь возносить их и дальше, но делай это у себя в параше при выключенном свете! Тебе треба забанити, ти небезпечний для суспільства індивід
1
23
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100