НБА. Купчак обсуждает трейд Пау Газоля

04 декабря 2012, 22:30
Судя по всему дни испанского бигмэна в Лейкерс сочтены.
НБА. Купчак обсуждает трейд Пау Газоля Судя по всему дни испанского бигмэна в Лейкерс сочтены.
Пау Газоль, Getty Images
Сообщается, что генменеджер Озерных Митч Купчак обсуждает трейд Пау Газоля сразу с несколькими командами НБА. Об этом Купчак поставил в известность агента испанского форварда.

В текущем сезоне Газоль в среднем за матч набирает 12,6 очков и 8,8 подборов.
Источник: ESPN
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
deggett, iSport.ua
deggett
05 декабря, 16:53
Smartboy зараз багато розмов про Андерсона, проте він точно коштує не більше, ніж Пау. Олдрідж і Зак - не варіант, кожен з них кращий за Пау сьогодні і має тривалий контракт. а от Сміта можуть виміняти, і не тому що він гірший за Газоля, а тому що останній рік контракту і далеко не факт, що він залишиться в Атланті. хоча дуже ймовірно буде щось тристороннє, або навіть чотири, і дуже заплутане Для молодої команди НОЛА краще молодий, і з меншим та тривалішим контрактом здоровий гравець. Про їх гру можна спорити, але вік і перспектива тут є вирішальними.
Сміт останнім часом здається не виявляв бажання залишити Атланту. А якщо і так то знайдеться багато команд які запропонують більше ніж Газоль.
Взагалі цікава ситуація, всі кажуть: Газоль слабкий, в нього хворі коліна, він не достатньо швидкий і агресивний, а коли діло доходить до обміну то він прям МВП кандидат не менше.
Smartboy, iSport.ua
Smartboy
05 декабря, 09:45
deggettАндерсон, Сміт, Олдрідж, Зі-Бо - ці гравці явно "коштують" більше за По і в такі обміни не віриться, хіба що фанам ЛАЛ. До того ж ЛАЛ не мають драфт піків, може після 2120р.
Мені здається швидше буде обмін для поглиблення лавки
Наприклад
Гуден+Ілясова
Хамфріз+Телетович+Еванс
Макгі+Мозгов+Рендольф
Сплітер+Бонер+Блер
зараз багато розмов про Андерсона, проте він точно коштує не більше, ніж Пау. Олдрідж і Зак - не варіант, кожен з них кращий за Пау сьогодні і має тривалий контракт. а от Сміта можуть виміняти, і не тому що він гірший за Газоля, а тому що останній рік контракту і далеко не факт, що він залишиться в Атланті. хоча дуже ймовірно буде щось тристороннє, або навіть чотири, і дуже заплутане
deggett, iSport.ua
deggett
05 декабря, 00:48
Андерсон, Сміт, Олдрідж, Зі-Бо - ці гравці явно "коштують" більше за По і в такі обміни не віриться, хіба що фанам ЛАЛ. До того ж ЛАЛ не мають драфт піків, може після 2120р.
Мені здається швидше буде обмін для поглиблення лавки
Наприклад
Гуден+Ілясова
Хамфріз+Телетович+Еванс
Макгі+Мозгов+Рендольф
Сплітер+Бонер+Блер
Носорог, iSport.ua
Носорог
05 декабря, 00:28
Не знаю... Мне так Газоль вполне нравится, не как болельщику Майами, а как любителю баскетбола. Есть в нем эдакая игровая интеллигентность ( которой, кстати, у его брата нету ). То, что он не молод - это верно, но вместе с Ховардом он может нормально работать на площадке. А имея Нэша, Брайанта, Артеста и Ховарда можно позволить ветерану иногда играть не в полную силу.
В любом случае, лучше они ничего не получат, бо после подписания Нэша и Ховарда у них по сусекам можно с микроскопом ползать.
Кстати, и бросок у него тоже не хилый. В том числе, 3-очковый
Cook, iSport.ua
Cook
05 декабря, 00:03
Бэби Девиса и Айона взамен)
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
04 декабря, 23:42
FarmakonОлдридж, Смит, Гриффин... Эй, а почему бы на Лебрна не обменять?oleg_24 нашо нам льоба якшо , потім візьмем дюранта тоже варик
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
04 декабря, 23:39
FarmakonОлдридж, Смит, Гриффин... Эй, а почему бы на Лебрна не обменять?PSINA кандидатура гриффина в шутку прозвучала, а смит олдридж и андерсон - ближе к реальности, как нам кажется Андерсон похоже на реальность. Чуть-чуть, но поверить можно. Остальные - это больше на розовые мечты похоже. Считаю, что не нужно Пау никуда обменивать ибо лучше игрока они вряд ли получат.
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
04 декабря, 23:35
Олдридж, Смит, Гриффин... Эй, а почему бы на Лебрна не обменять?
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:31
oleg_24 дивись нижче, там все пише [censored] Ну впринципі да - Сміт найкраще підходить. Гріффін буде з Ховардом пересікатись під кільцем а Казінс явно галімий варіант замість Газоля. Треба 4-й номер щоб кидав з поля нормально.. кого ж би то взяти... о є ідеальний варіант для ЛАЛ треба міняти Газоля на Гарнета! Правда класно?! В гарнета кидок з поля то що треба для Лейкерс! Ну на крайняк Данкана треба брати. А то Бостон захоче напевно до Гарнета ще спихнути свій мусор типу Салінджера, Кортні Лі і прочої фігні!
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:26
PSINA ну посмотрим, что ты напишешь, когда Пау трейданут через пару дней) [censored] чекай то на кого ж тоді трейданути то ліпше? На Сміта чи Гріффіна? А може Казінса взяти?oleg_24 дивись нижче, там все пише Ну впринципі да - Сміт найкраще підходить. Гріффін буде з Ховардом пересікатись під кільцем а Казінс явно галімий варіант замість Газоля. Треба 4-й номер щоб кидав з поля нормально.. кого ж би то взяти...
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:22
Banchik Одного не пойму зачем он Атланте? [censored] та хай діти фантазують)) і так сумно в ЛА ЛА Ленд - то хай потішаться трохи від уявного трейду Сміта в ЛОЛ.PSINA ну посмотрим, что ты напишешь, когда Пау трейданут через пару дней) чекай то на кого ж тоді трейданути то ліпше? На Сміта чи Гріффіна? А може Казінса взяти?
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
04 декабря, 23:18
Grizzly пхах... а більше нічого? Прямо так взяли - і віддали вам Зака. Навіть незважаючи на те, що це Пау - але Зака не віддамо. Тим більше, що у Пау контракт ще більший, ніж у Зака, а у нас місця під кепкою - зась.oleg_24 зато би грали два брата акробата :) От закінчиться цей контракт у Пау - тоді й підпишемо. За розумні гроші:) Тоді й зіграють брати разом.
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:18
PSINA насколько я понимаю, все драфт пики лейкерс ушли во время трейда Ховарда, поэтому и добавить нечего к одному газолю. Короче, мой прогноз - СмитBanchik Одного не пойму зачем он Атланте? та хай діти фантазують)) і так сумно в ЛА ЛА Ленд - то хай потішаться трохи від уявного трейду Сміта в ЛОЛ.
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:14
oleg_24от візьме купчак і впарить газоля маямі в обмін на боша Да-да-да ... Дон Райлі чуть не розсміявся від твоєї буйної фантазії
Grizzly, iSport.ua
Grizzly
04 декабря, 23:12
taras15можна в Мемфіс, до брата, замість Зака..PSINA тоже об таком варианте подумал, а вдруг гриффин - во жесть будет) пхах... а більше нічого? Прямо так взяли - і віддали вам Зака. Навіть незважаючи на те, що це Пау - але Зака не віддамо. Тим більше, що у Пау контракт ще більший, ніж у Зака, а у нас місця під кепкою - зась.
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 23:06
Вас аж смішно читати - як малі діти які попали в магазин з солодощами)) Хочу шоколадку, хочу печенько, хочу Сміта, хочу Олдріджа, ахах Проблема в тому що у вас в кишені 1 грн і нічого нормального ви не купите)) Тим БІЛЬШЕ ЩО КОБІ В ІНТЕРВЮ 2 ДНІ ТОМУ СКАЗАВ ЩО ГАЗОЛЯ НЕ ОБМІНЯЮТЬ)) ВІН ЙОГО НЕ ВІДПУСТИТЬ))) Але звідки ви то можете знати. Фантазуйте й далі - і уявляйте як хтось возьме травмованого 32-річного старого пердуна з мега контрактом))))
Vladimir Doncov, iSport.ua
Vladimir Doncov
04 декабря, 22:56
Vladimir Doncovи на кого этот кусок мяса в здравом уме обменяют? даже не представляюPSINA думаю, Купчак всех удивит - на Сколу из Финикса обменяют))) Не знаю, ну серьезно, игрок уже не молодой, контракт тяжелый, реально на рендольфа разве что. Хотя опять же, так как играет зак, то зачем мишкарям его менять? тоже вопрос
omlol, iSport.ua
omlol
04 декабря, 22:52
Vladimir Doncovи на кого этот кусок мяса в здравом уме обменяют? даже не представляюPSINA думаю, Купчак всех удивит - на Сколу из Финикса обменяют))) Купчак если и удивляет, то приятным образом)
taras15, iSport.ua
taras15
04 декабря, 22:49
можна в Мемфіс, до брата, замість Зака..
Vladimir Doncov, iSport.ua
Vladimir Doncov
04 декабря, 22:47
и на кого этот кусок мяса в здравом уме обменяют? даже не представляю
taras15, iSport.ua
taras15
04 декабря, 22:45
ColoradoЧем Андерсон крут? Не особо понимаю... один із кращий по 3-очкових в лізі.
але Пау найкраще розумів Ховарда, і до того ж важко підшукати такого "розумного" бігмена..
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
04 декабря, 22:44
Дивно в НБА як правило нікого не попереджають про трейд - гравець майже завжди взнає що його обміняли з телевізора, інтернету і т. д.
Colorado, iSport.ua
Colorado
04 декабря, 22:42
Чем Андерсон крут? Не особо понимаю...
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Досье
Пау  Газоль
Имя: Пау
Фамилия: Газоль
Дата рождения: 06-07-1980
Вид спорта: баскетбол
НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100