НБА. Лейкерс: на Бостон без Ховарда

06 февраля 2013, 17:46
Лазарет Озерных не пустует.
НБА. Лейкерс: на Бостон без Ховарда Лазарет Озерных не пустует.
Пау Газоль, Getty Images
После матча с Бруклин Нетс туда угодил форвард команды Пау Газоль. У испанца подозревают разрыв мышц пятки. Сегодня Газоля ждет МРТ.

В то же время, центровой Лейкерс Дуайт Ховард, который уже пропустил две игры из-за проблем с плечом, может не сыграть и в завтрашней встрече с Бостоном. Сведущие источники уже сегодня утверждают, что на паркете ТД Гардена Ховарда мы не увидим.

В этом сезоне испанец набирает 13,3 очка и делает 8,1 подбор в среднем за матч в майке Лейкерс. Тогда как Дуайт отыграл 43 поединка, в которых набирал 16,5 очка и собирал 11,9 подборов в среднем за 34,7 минут игрового времени.
Источник: ESPN
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Anton Voyl, iSport.ua
Anton Voyl
07 февраля, 19:23
[censored] Шановний а де був сайт айспорт коли Лейкерс чемпіонства брали??? Його не було і потім про нього ніхто не знав аж до 2010 року. Тому відповідь очевидна я не міг бути на сайті якого не було/про який я не знав. "а любимое тобой Майями было на задворках НБА?" Ну тут ти показав що ти в НБА нуль повний - моє любиме Маямі виграло чемпіонство НБА в 2006 році НЕДАВНО. Чемпіон і задвірки НБА то різні речі продолжаешь доказывать свою глупость))) смешное ты существо.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
07 февраля, 14:51
Anton Voyl где ты был, когда ЛАЛ чемпионства добывал, а любимое тобой Майями было на задворках НБА? Теперь-то ты горазд глупые посты писать. Можно было бы подумать, что ты тролль, но так очевидно провоцировать на срач... Не, ты просто самовлюбленный эгоист, учитывающий только свое мнение. все остальное для тебя - от лукавого. Шановний а де був сайт айспорт коли Лейкерс чемпіонства брали??? Його не було і потім про нього ніхто не знав аж до 2010 року. Тому відповідь очевидна я не міг бути на сайті якого не було/про який я не знав. "а любимое тобой Майями было на задворках НБА?" Ну тут ти показав що ти в НБА нуль повний - моє любиме Маямі виграло чемпіонство НБА в 2006 році НЕДАВНО. Чемпіон і задвірки НБА то різні речі
Anton Voyl, iSport.ua
Anton Voyl
07 февраля, 13:18
[censored] О лікар найшовся. І шо ти в мене хочеш? Хочеш мені рот закрити? Має бути тільки твоя точка зору, так Адольфику? Всі мають молитись на Лейкерс? Розслабся морячок, дивись ліпше НБА і на потуги своїх Лейкерс попасти в ПО... а я собі якось раду дам, ах да, забув сказати Газоль вилетів на 2 місяці через травму... так що йому треба лечітса і лєчітса а не мені))))) где ты был, когда ЛАЛ чемпионства добывал, а любимое тобой Майями было на задворках НБА? Теперь-то ты горазд глупые посты писать. Можно было бы подумать, что ты тролль, но так очевидно провоцировать на срач... Не, ты просто самовлюбленный эгоист, учитывающий только свое мнение. все остальное для тебя - от лукавого.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
07 февраля, 00:57
DaVinci "(а в нас в країні свобода слова і вибору, когось підтримую, а когось ні)" - Ой, твоя свобода - это интернет. Кто тебе даст в реале так рот открывать? Дома и перед зеркалом - вот это максимум.

Лечиться тебе нужно, лечиться.
Сразу в глаза бросаются типичные вещи:
1. "О ще один член секти "Свідки Кобі" виліз - вирішив за свого колегу заступитись?"
2. "як не як наші основні конкуренти"
3. " Я тільки іздіваюсь над Лейкерс - бо їх не люблю"

Тоже самое я вижу на ветках Барсы/Реала, только с другими именами и названиями, само собой. Не будь так мало фанатов NBA здесь, потерялся бы ты в толпе школотронов со своим уровнем интеллекта.
О лікар найшовся. І шо ти в мене хочеш? Хочеш мені рот закрити? Має бути тільки твоя точка зору, так Адольфику? Всі мають молитись на Лейкерс? Розслабся морячок, дивись ліпше НБА і на потуги своїх Лейкерс попасти в ПО... а я собі якось раду дам, ах да, забув сказати Газоль вилетів на 2 місяці через травму... так що йому треба лечітса і лєчітса а не мені)))))
DaVinci, iSport.ua
DaVinci
07 февраля, 00:23
[censored] О ще один член секти "Свідки Кобі" виліз - вирішив за свого колегу заступитись? Може ти сліпий, але я не появляюсь при кожній другій перемозі Хіт теж, як і при поразках. Бо дивлюсь майже всі ігри в запису на другий день. А на рахунок "остриш на всєх фєтках-х" - скинь пруф лінки - ато балаболиш синок. Я тільки іздіваюсь над Лейкерс - бо їх не люблю (а в нас в країні свобода слова і вибору, когось підтримую, а когось ні) і деколи над Рондо, Гарнетом - як не як наші основні конкуренти)) А то хто там, шо там рахує і шчитає в інеті - мені по барабану. Ви для мене пусте місце - набір бінарного коду, нулики суцільні і одинички. Усьок нолик? Тут від перемог чи поразок Маямі нічого не залежить - Лейкерс для мене в любий час доби - нелюбимий клуб в усьому НБА. Фірштайн аміго? "(а в нас в країні свобода слова і вибору, когось підтримую, а когось ні)" - Ой, твоя свобода - это интернет. Кто тебе даст в реале так рот открывать? Дома и перед зеркалом - вот это максимум.

Лечиться тебе нужно, лечиться.
Сразу в глаза бросаются типичные вещи:
1. "О ще один член секти "Свідки Кобі" виліз - вирішив за свого колегу заступитись?"
2. "як не як наші основні конкуренти"
3. " Я тільки іздіваюсь над Лейкерс - бо їх не люблю"

Тоже самое я вижу на ветках Барсы/Реала, только с другими именами и названиями, само собой. Не будь так мало фанатов NBA здесь, потерялся бы ты в толпе школотронов со своим уровнем интеллекта.
CrazyBoy, iSport.ua
CrazyBoy
06 февраля, 23:42
и по теме) поражение скорее всего. без больших с такой боевитой командой очень трудно будет.
CrazyBoy, iSport.ua
CrazyBoy
06 февраля, 23:36
[censored] там було при умові певній - умову виконали, одного хама забанили - і я тепер з чистою совістю час від часу буду тут собі коментувати бос приходи смотреть олстар гейм, нефиг прятаться))
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
06 февраля, 22:55
Banchik Из оф. вики лейкерс :

Брайант и О’Нил конфликтовали в прошлом, и СМИ приписывали их вражду как один из мотивирующих факторов для обмена. По окончанию сезона Джексон покинул в качестве главного тренера команду, и написал книгу о сезоне 2003-04, в которой он подвергнул резкой критике Брайанта и назвал его «Антиигроком».
Во-первых это одна сторона медали , которая не отображает всей картины.
Во вторых - как это относится к "изгнанию" Шака?
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
06 февраля, 22:45
[censored] + Мене дивують подібні індивідуми. А ти чого хотів? Щоб в спорті подобались всі команди? Всі 30 колективів? Такого ніде не має. В футболі взагалі бійки йдуть між фанатами клубів, ніхто ж там не закликає до взаємного кохання, правда? Свобода вибору! І маю повне право висловити своє фе - свому не любимому клубу. Якби тобі то не подобалось. І я маю на то підстави - вони вигнали Шакіла Оніла - а тепер взагалі грають в свій найгірший баскетбол за останні 20-ть років. Клоун Ховард, Газоль, Артест - вибач але я явно не їх фанат. І зауваж інших клубів я не чіпаю. Ти не бачив і не побачиш щоб я язвив в сторону Сан-Антоніо, Кліперс, Чікаго, Індіани, Брукліна, Атланти, Мілвокі, Філі, Торонто, Денвера, Мемфіса, Голден Стейт і так далі по списку. Чому? Тому що вони мені всім подобаються. На відміну від декого)) ОНила никто не выганял.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
06 февраля, 22:07
[censored] хм... і за кого мені вбоівати? за Лейкерс чи за Бостон...maxoncech Босс, будь мужиком, сдержи своё слово, не пиши комментарии. Ты же реально обещал не писать, чего ты обманываешь и укореняешь в людях еще большие сомнение в твоей порядочности. там було при умові певній - умову виконали, одного хама забанили - і я тепер з чистою совістю час від часу буду тут собі коментувати
maxoncech, iSport.ua
maxoncech
06 февраля, 22:00
[censored] хм... і за кого мені вбоівати? за Лейкерс чи за Бостон... Босс, будь мужиком, сдержи своё слово, не пиши комментарии. Ты же реально обещал не писать, чего ты обманываешь и укореняешь в людях еще большие сомнение в твоей порядочности.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
06 февраля, 21:59
... - набір бінарного коду, нулики суцільні і одинички. Усьок нолик? Тут від перемог чи поразок Маямі нічого не залежить - Лейкерс для мене в любий час доби - нелюбимий клуб в усьому НБА. Фірштайн аміго? + Мене дивують подібні індивідуми. А ти чого хотів? Щоб в спорті подобались всі команди? Всі 30 колективів? Такого ніде не має. В футболі взагалі бійки йдуть між фанатами клубів, ніхто ж там не закликає до взаємного кохання, правда? Свобода вибору! І маю повне право висловити своє фе - свому не любимому клубу. Якби тобі то не подобалось. І я маю на то підстави - вони вигнали Шакіла Оніла - а тепер взагалі грають в свій найгірший баскетбол за останні 20-ть років. Клоун Ховард, Газоль, Артест - вибач але я явно не їх фанат. І зауваж інших клубів я не чіпаю. Ти не бачив і не побачиш щоб я язвив в сторону Сан-Антоніо, Кліперс, Чікаго, Індіани, Брукліна, Атланти, Мілвокі, Філі, Торонто, Денвера, Мемфіса, Голден Стейт і так далі по списку. Чому? Тому що вони мені всім подобаються. На відміну від декого))
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
06 февраля, 21:44
DaVinci Сказал человек, который ведёт себя подобно крысе. Только Маями побеждает - ты сразу "остришь" на всех ветках. Маями проиграли - сразу [censored] куда-то пропадает. А уж когда Лейкерс проигрывают, так вообще целые истории расписываешь.
Хватит уже позориться. Тебя и так большинство идиотом считают, если ты этого ещё не понял.
О ще один член секти "Свідки Кобі" виліз - вирішив за свого колегу заступитись? Може ти сліпий, але я не появляюсь при кожній другій перемозі Хіт теж, як і при поразках. Бо дивлюсь майже всі ігри в запису на другий день. А на рахунок "остриш на всєх фєтках-х" - скинь пруф лінки - ато балаболиш синок. Я тільки іздіваюсь над Лейкерс - бо їх не люблю (а в нас в країні свобода слова і вибору, когось підтримую, а когось ні) і деколи над Рондо, Гарнетом - як не як наші основні конкуренти)) А то хто там, шо там рахує і шчитає в інеті - мені по барабану. Ви для мене пусте місце - набір бінарного коду, нулики суцільні і одинички. Усьок нолик? Тут від перемог чи поразок Маямі нічого не залежить - Лейкерс для мене в любий час доби - нелюбимий клуб в усьому НБА. Фірштайн аміго?
DaVinci, iSport.ua
DaVinci
06 февраля, 21:07
[censored] Відповідь достойна бидла. Якщо у вашій секті "Свідки Кобі" дана методика дає певний ефект - то не означає, що її слід пропонувати іншим нормальним людям. Мене ваші збочення не цікавлять. Так що буду вболівати за Бостон - у них хоть фанати і команда адекватніша. Сподіваюсь Кельти вас жорстоко завтра накажуть. А ви собі дро[censored]ть хоть до посінєнія на вашу Мамбі - але цей сезон ваш клубчик бездарно профукав =) Ха-ха Сказал человек, который ведёт себя подобно крысе. Только Маями побеждает - ты сразу "остришь" на всех ветках. Маями проиграли - сразу [censored] куда-то пропадает. А уж когда Лейкерс проигрывают, так вообще целые истории расписываешь.
Хватит уже позориться. Тебя и так большинство идиотом считают, если ты этого ещё не понял.
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
06 февраля, 20:01
[censored] Відповідь достойна бидла. Якщо у вашій секті "Свідки Кобі" дана методика дає певний ефект - то не означає, що її слід пропонувати іншим нормальним людям. Мене ваші збочення не цікавлять. Так що буду вболівати за Бостон - у них хоть фанати і команда адекватніша. Сподіваюсь Кельти вас жорстоко завтра накажуть. А ви собі дро[censored]ть хоть до посінєнія на вашу Мамбі - але цей сезон ваш клубчик бездарно профукав =) Ха-ха Не воспринимайте все в штыки , благородный господин =)
Посмотрим как закончится матч в частности , этот сезон вообще.Как бы вы не поспешили с выводами.
GO LAKERS
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
06 февраля, 19:43
[censored] хм... і за кого мені вбоівати? за Лейкерс чи за Бостон...Pass Fir5t Можешь просто по [censored] ть на Краба во время матча и никаких проблем =) Відповідь достойна бидла. Якщо у вашій секті "Свідки Кобі" дана методика дає певний ефект - то не означає, що її слід пропонувати іншим нормальним людям. Мене ваші збочення не цікавлять. Так що буду вболівати за Бостон - у них хоть фанати і команда адекватніша. Сподіваюсь Кельти вас жорстоко завтра накажуть. А ви собі дро[censored]ть хоть до посінєнія на вашу Мамбі - але цей сезон ваш клубчик бездарно профукав =) Ха-ха
oleg__24, iSport.ua
oleg__24
06 февраля, 19:31
якшо пау не буде грати думаю ховарда на хвилин 25-30 хватить
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
06 февраля, 19:17
[censored] хм... і за кого мені вбоівати? за Лейкерс чи за Бостон... Можешь просто по [censored] ть на Краба во время матча и никаких проблем =)
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
06 февраля, 18:48
хм... і за кого мені вбоівати? за Лейкерс чи за Бостон...
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
06 февраля, 18:09
Да здравствует Роберт Сакрэ)
omlol, iSport.ua
omlol
06 февраля, 17:49
Мета против КейДжи, это будет интересно)
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Досье
Дуайт Ховард
Имя: Дуайт
Фамилия: Ховард
Дата рождения: 08-12-1985
Вид спорта: баскетбол
Досье
Пау  Газоль
Имя: Пау
Фамилия: Газоль
Дата рождения: 06-07-1980
Вид спорта: баскетбол
НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100