НБА. Harlem Shake от Майами Хит. ВИДЕО

01 марта 2013, 18:15
ЛеБрон Джеймс и компания присоединились к модному мировому течению, сделав свой ролик.
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Heatman, iSport.ua
Heatman
01 марта, 23:48
Антон Гретцин ну да, куда уж нам??? это же так гениально: когда толпа взрослых мужиков дергается как стадо паралитиков, под какието пердильные звуки! А хто казав що це геніально? Просто жарт - це як виступ команди КВН під музику. Хоча як я і казав старим одиноким 60-ти літнім пердунам як ти, які не виходять роками з хати явно не сподобається. На дискотеці явно ніколи не були? Там теж група мужиків дьоргається під якісь звуки.
Антон Гретцин, iSport.ua
Антон Гретцин
01 марта, 21:28
Антон Гретцинто был гамно стайл, теперь ета фуйня! ППЦ, что тут прикольного?Heatman Костюми, танці різкий перехід від рутини до хаосу. Щось в тому є раз весь світ робить таке відео. Хоча пуританам, одинакам і хейтерам не збагнути суті ну да, куда уж нам??? это же так гениально: когда толпа взрослых мужиков дергается как стадо паралитиков, под какието пердильные звуки!
Heatman, iSport.ua
Heatman
01 марта, 21:09
Антон Гретцинто был гамно стайл, теперь ета фуйня! ППЦ, что тут прикольного? Костюми, танці різкий перехід від рутини до хаосу. Щось в тому є раз весь світ робить таке відео. Хоча пуританам, одинакам і хейтерам не збагнути суті
Heatman, iSport.ua
Heatman
01 марта, 20:56
corneille16Босс хильнув горілочки і давай заставляти посонів Харлєм пригати, судячи з дурманського акценту досі не відійшов) На зах Україні всі так говорять. В мене в групі є 2 студенти з тих країв, Стрий і Жовква - ідентичні акценти
Антон Гретцин, iSport.ua
Антон Гретцин
01 марта, 20:53
то был гамно стайл, теперь ета фуйня! ППЦ, что тут прикольного?
corneille16, iSport.ua
corneille16
01 марта, 20:34
Босс хильнув горілочки і давай заставляти посонів Харлєм пригати, судячи з дурманського акценту досі не відійшов)
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 19:52
Andrea Forlani Там не только в маске дело. Красный пиджак, красные штаны и куча золотых цепей - это тоже неизменный атрибут К.В. образца 2010-го года Йой та я ті прошу. Та я то всьо знаю, навіть образця ранішого, першого альбому. Я як негро-репер то всьо знаю. Чуєш-чуєш ти ми ліпше скажу а хто є Норіс Коул? Шо то за такий праобраз він втілює на відео, напялив ганавиці в квадратик прям як шотландський кільт, може то він під Шона Конері косить?
Andrea Forlani, iSport.ua
Andrea Forlani
01 марта, 19:43
[censored] АХАХАХА, шо за нісенітниці ти верзеш хлопе? А Кенні Вест з відки вкрав цей образ? Він часом бува не жив в Чікаго, штат Іллінойс? Часом не вчився в універі Чікаго? Гм? ЖИВ. А ти кажеш ніпричом. А воно при тім що Чікаго Беар любимий клуб всіх вихідців з Чікаго. Про що Вейд постійно згадує. і постійно дивиться ігри ведмедів Там не только в маске дело. Красный пиджак, красные штаны и куча золотых цепей - это тоже неизменный атрибут К.В. образца 2010-го года
nikitos365, iSport.ua
nikitos365
01 марта, 19:23
а ФФУ наша еще не сделала свой Harlem Shake раз уже веселить людей так давай уже по полной !!!а боссса небожители не плохо забабахали не вопрос !
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
01 марта, 19:21
Этот прикол уже оказывается многим надоел , а я даже не в теме...
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 19:16
BRON Ахахаха, что за бред , этот педобир - фирменная фишка кани веста. И Чикаго тут непричем . Просто взял этот образ и все) АХАХАХА, шо за нісенітниці ти верзеш хлопе? А Кенні Вест з відки вкрав цей образ? Він часом бува не жив в Чікаго, штат Іллінойс? Часом не вчився в універі Чікаго? Гм? ЖИВ. А ти кажеш ніпричом. А воно при тім що Чікаго Беар любимий клуб всіх вихідців з Чікаго. Про що Вейд постійно згадує. і постійно дивиться ігри ведмедів
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 19:07
Дивіться значить пояснюю, хто не зна хто є хто з гравців. Лєброн в ролі Короля НБА, Вейд в ролі інетмема ПедоБіра, Бош в голубому халаті в ролі Мілєвського. Рей в плащі і масці привида опери, Батьє астронавт Техаський НАСА в шльомі коня. Міллєр в самбрето мексиканець, Бірдмен в році генгста-венгста, Маріо в ролі Супер Маріо, Коул в ролі Ганселя, Варнадо в ролі Йолов Пуккі в новорічній шапці з бамбоном, Джоель в ролі рестлера, Джонс в ролі клоуна аля зебри Мартіна з Мадагаскару 3, Рашард в ролі маняка-вбивці Джейсона Вурхіза аля пятниця 13, і мій любимий Юдоніс в ролі пожежника Маємі-Дейт - подобається як він риссю на конику уявному скаче
Damon, iSport.ua
Damon
01 марта, 18:55
Кстати, где Баттье????
пс Сегодня будет играть против Мишек
BRON, iSport.ua
BRON
01 марта, 18:55
[censored] Якби ти був фанатом Маємі, то бимсь знав про Вейда більше ніж знаєш. Вейд з Чікаго, фанат кого? Правильно Чікаго Беарс (то така команда є в НФЛ) значе шо? значе і не маска а голова ціла Бера і по костюму такому легко пізнати його. Ахахаха, что за бред , этот педобир - фирменная фишка кани веста. И Чикаго тут непричем . Просто взял этот образ и все)
Yaga, iSport.ua
Yaga
01 марта, 18:51
[censored] Якби ти був фанатом Маємі, то бимсь знав про Вейда більше ніж знаєш. Вейд з Чікаго, фанат кого? Правильно Чікаго Беарс (то така команда є в НФЛ) значе шо? значе і не маска а голова ціла Бера і по костюму такому легко пізнати його. Я вболіваю за Маямі але не фанатію, і не вишукує всі цікавинки про них, про Леброна чи Вейда. Може в тебе більше часу і по ночам дивитись баскетбол і все про їхнє життя знати - в мене більш загружене життя.
Дякує за інфу про "ведмедя"-Вейда.
Скільки вже цих роликів з Гарлем Шейк - найбільше сподобалось з гравцями Ман Сіті і Маямі Хіт.
Damon, iSport.ua
Damon
01 марта, 18:49
Котофей це якою мовою? [censored] Львівською. Сихівський акцент Харош)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 18:47
Котофей це якою мовою? Львівською. Сихівський акцент
Damon, iSport.ua
Damon
01 марта, 18:47
О, выкупил Рэйчика на крупном плане))
Респект нигга в таком возрасте раздавать, уважуха)))
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 18:46
Banchik2.3 млн просмотров за 1 день) За який день? Ше день навіть не минув а тіко пів днє. День буде завтра зрання і 100 мільонів буде, бо американці просинаютьсі зара і будут на обідній перерві дивитися відео, а потім завтра зрання кітайці, які зара сплєт проснутьсі і ринут юрбов до екранів своїх дивайсів
Damon, iSport.ua
Damon
01 марта, 18:45
Там вроде не Даллас, а Новицки с кем-то, не?)
Ну четко, мне понравилось, видно Бёрдмен жгет в раздевалке))
а Рейчик в роли кого, а то я провтычил?)
Вообще такие отвязные приколы в раздевалке сближают очень, вспомнить того же Шака с КГ и Нэйтом, ржач да и только, красавцы.
[censored] /watch?v=VJXFZ780VH0
Sawyer, iSport.ua
Sawyer
01 марта, 18:32
У ребят вышло очень даже неплохо) Главное, что не лишены чувства юмора)
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 18:32
YagaАхаха! Клас. Андерсен, Бош, Леброн дали жару. Вейд - у масці ведмедя?)) Якби ти був фанатом Маємі, то бимсь знав про Вейда більше ніж знаєш. Вейд з Чікаго, фанат кого? Правильно Чікаго Беарс (то така команда є в НФЛ) значе шо? значе і не маска а голова ціла Бера і по костюму такому легко пізнати його.
Boss.ua, iSport.ua
Boss.ua
01 марта, 18:27
Paranoid АndroidСчас набегут люди, которые будут кричать, что их "уже достала эта фигня... ну сколько можно!!1"...) Шо ті надоїло? Чи шо? Де ти таке видів з командов НБА?! ГА? В роздягальні НБА такого не було! Таке робили тільки поки 2 команди - Маємі (причом всі гравці до їднего) і хто? Правильно Торонто (але в них бігме паскудно вийшло)! Шо значе скоко можно?! Шераз ті кажу такого в НБА з гравцєми всіма ніхто не робив!!
Paranoid Аndroid, iSport.ua
Paranoid Аndroid
01 марта, 18:22
Почти так же круто, как у МС )
Yaga, iSport.ua
Yaga
01 марта, 18:22
Ахаха! Клас. Андерсен, Бош, Леброн дали жару. Вейд - у масці ведмедя?))
1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100