НБА. Драфт-пик отделяет Гарнетта и Риверса от Клипперс

18 июня 2013, 15:38
В Лиге продолжаются переговоры по интересной сделке.
НБА. Драфт-пик отделяет Гарнетта и Риверса от Клипперс В Лиге продолжаются переговоры по интересной сделке.
Кевин Гарнетт, AP
Лос-Анджелес Клипперс давно проявляют интерес к главному тренеру Бостона Доку Риверсу и одному из сильнейших бигмэнов Ассоциации Кевину Гарнетту.

Ради заполучения специалиста и игрока Парусники готовы отправить на Восточное побережье США центрового ДеАндре Джордана и выбор на драфте. Но Селтикс требуют от Клипперс еще один пик - право выбора в первом раунде одного из предстоящих драфтов НБА.

Главным аргументом Бостона в этом споре является один из пунктов контракта Риверса, по которому клуб вправе наложить вето на работу с любым клубом НБА в течение ближайших трех лет - именно столько еще будет действовать контракт Дока с Селтикс.

Впрочем, в ближайшее время стороны продолжат переговоры, и не исключено, что придут к соглашению - если Риверс и Гарнетт пополнят и без того не самый слабый в Ассоциации ростер Парусников, клуб станет одним из претендентов на чемпионский титул, а выбор в третьей десятке первого раунда вряд ли является тем активом, которым в Калифорнии окажутся неготовы пожертвовать.

Напомним, что в минувшем регулярном чемпионате Клипперс впервые в своей истории отпраздновали победу в тихоокеанском дивизионе, но в плей-офф выступили неудачно, вылетев уже по итогам первого раунда. Это стоило работы тренеру Винни Дель Негро, с которым в клубе не стали продлевать контракт.
Источник: Yahoo! Sports
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
MG89, iSport.ua
MG89
19 июня, 10:48
Revall_Heat Ты так кричиш, что он кельт, как будто он родился в футболке селтикс. В современном спорте, нет уже этих понятий.ЛеБрон тоже раньше в кливленде играл, сказать тогда фанам кавс что он в хит свалит, они б тебе в глаза плевали и смеялись! Гарнет не Леброн.
Revall_Heat, iSport.ua
Revall_Heat
19 июня, 10:00
Я люблю баскетбол Поверь, Гарнетту плевать на гайку, в отличие от клуба. Он Кельт. А та ситуация, которая сейчас крутится не зависит от самого Гарнетта. Ты так кричиш, что он кельт, как будто он родился в футболке селтикс. В современном спорте, нет уже этих понятий.ЛеБрон тоже раньше в кливленде играл, сказать тогда фанам кавс что он в хит свалит, они б тебе в глаза плевали и смеялись!
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
18 июня, 23:17
Я люблю баскетбол Поверь, Гарнетту плевать на гайку, в отличие от клуба. Он Кельт. А та ситуация, которая сейчас крутится не зависит от самого Гарнетта. Якби Гарнетту було плювати на гайку, він би досі грав за Міннесоту.
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 22:51
Farmakon Зі мною можна на ти.
Про ніякого Гарнетта ти перебільшуєш. Ми порівнюєм його з Деандре Джорданом. Вони не віддають Кроуфорда чи Блєдсоу. Вони віддають Деандре матьйого Джордана і його ненормальний контракт. Не бачу мінусів для команди з ЛА.
Про стиль гри ти сам відповів. При Ріверсі вони будуть грати по іншому.

" в першому сезоні їх шанси стабільно будуть отримати 4:0 від будь якого колективу на заході."
"Гріфін прогресувати не буде, це точно"

вибач, але це вилами по воді. Ріверс краще за Дельнегро, Гарнетт краще за Деандре. Логічніше припустити, що вони все ж стануть грати краще. Як вийде насправді - подивимось (або ні)

Не розумію, що саме втрачає Гарнетт? До ворогів не переходить. Поїде в іншу конфу зі своїм тренером. Його легендарний статус в Бостоні від цього не постраждає.
Та звичайно вилами по воді, тут звичайно лише мій особистий прогноз. Але порівнбвати захисного, атлетичного центра з 37 річним Кевіном Гарнетом, а особливо переспективу першого і другого - це нонсенс! Це я у Леся - Папа, у шо луччє, пулімьот, чи танк?))

Гарнет втратить повагу міліонів фанів по всьому світу, він, такий собі останній бойскаут який тримається свої принципів, йому від них відступатися ніяк не можна. Повторюсь, у Кевіна є рік! Короче, ми з вами не сходимося в думках, але я на всі 100 % певен. шо це тупорилий трейд який не принесе успіху ні першим ні другим. Певен на 99 % що його не буде.
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 22:34
111111111111 Как раз таки Риверс и хочет уйти. Звідки інфа що Док хоче піти ???
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 22:32
MG89 Батя, бізнес має бути вигідним. Цей трейд лайно [censored] Та як сказати - Філя от з Байнумом погоріла (- міліони доларів) віддавши Іггі. Так що у бізнесі крім вигоди бувають і мінуси. А раз трейд реально сторони обговоюють - значить все всіх влаштовує Я ще 5 років тому говорив шо з Байнкма нічого не буде, це приречений гравець...
Corvvin, iSport.ua
Corvvin
18 июня, 21:09
MG89 ні, і ще раз ні! Не вірю в те, що Кевін хоче переходити в Кліперс. Не вірю що Док хоче в Кліперс, нууу не бачу я для цього жодних причин. Ідіотський трейд. Коли Кліттерс будуть гарти в ПО наступного разу, Гарнету буде вже 38 - якшо вони розраховують що він "затащить" і буде грати краще ніж той же ДеАндре - вони наївні. Кевін надвидатний гравець, але для вирішення задач чемпіонсвта в наступном році він вже не потягне, як це не прикро. Плюс, створюється дисбаланс - йде чистий, атлетичнй центр, і приходить старий, замучений травмами ПФ. Ще раз - брєд. Якшо клуби зроблять цей трейд, втрачу повагу до обох клубів. В останнє, не можу повірити шо це треба перш за все Кевіну. та за те, що збагрити контракт Джордана, треба ще 2 піки віддати і низенько вклонитись Ейнджу
Farmakon Гарнетт в 50 буде кориснішим за Деандре. Чистий чи не чистий центр, то другорядне. Гарнетт просто краще. І для Гріффіна буде корисно попрацювати з ним. Сам Кевін, думаю, просто хоче ще раз поборотись за титул. З Бостоном це вже неможливо. Поверь, Гарнетту плевать на гайку, в отличие от клуба. Он Кельт. А та ситуация, которая сейчас крутится не зависит от самого Гарнетта.
111111111111, iSport.ua
111111111111
18 июня, 19:38
MG89 ні, і ще раз ні! Не вірю в те, що Кевін хоче переходити в Кліперс. Не вірю що Док хоче в Кліперс, нууу не бачу я для цього жодних причин. Ідіотський трейд. Коли Кліттерс будуть гарти в ПО наступного разу, Гарнету буде вже 38 - якшо вони розраховують що він "затащить" і буде грати краще ніж той же ДеАндре - вони наївні. Кевін надвидатний гравець, але для вирішення задач чемпіонсвта в наступном році він вже не потягне, як це не прикро. Плюс, створюється дисбаланс - йде чистий, атлетичнй центр, і приходить старий, замучений травмами ПФ. Ще раз - брєд. Якшо клуби зроблять цей трейд, втрачу повагу до обох клубів. В останнє, не можу повірити шо це треба перш за все Кевіну. Как раз таки Риверс и хочет уйти.
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
18 июня, 19:34
...На хєр він кеьтам? Що вони будут мати від ньог окрім алей-упів від Рондо? 7 відскоків за матч? Так це і КЕвін може в 38... Дивно, що ви цього не розумієете, наче не перший день баскетболом цікавитеся. Зі мною можна на ти.
Про ніякого Гарнетта ти перебільшуєш. Ми порівнюєм його з Деандре Джорданом. Вони не віддають Кроуфорда чи Блєдсоу. Вони віддають Деандре матьйого Джордана і його ненормальний контракт. Не бачу мінусів для команди з ЛА.
Про стиль гри ти сам відповів. При Ріверсі вони будуть грати по іншому.

" в першому сезоні їх шанси стабільно будуть отримати 4:0 від будь якого колективу на заході."
"Гріфін прогресувати не буде, це точно"

вибач, але це вилами по воді. Ріверс краще за Дельнегро, Гарнетт краще за Деандре. Логічніше припустити, що вони все ж стануть грати краще. Як вийде насправді - подивимось (або ні)

Не розумію, що саме втрачає Гарнетт? До ворогів не переходить. Поїде в іншу конфу зі своїм тренером. Його легендарний статус в Бостоні від цього не постраждає.
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
18 июня, 19:03
[censored] Синку нічого особистого, це лишень бізнес))MG89 Батя, бізнес має бути вигідним. Цей трейд лайно Та як сказати - Філя от з Байнумом погоріла (- міліони доларів) віддавши Іггі. Так що у бізнесі крім вигоди бувають і мінуси. А раз трейд реально сторони обговоюють - значить все всіх влаштовує
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 18:01
Farmakon Одного Ріверса достатньо щоб вивести Кліпперс на новий рівень. А якщо замінити ДеАндре, від якого в плей-офф користі 0, на одного з кращих бігменів в історії, який все ще може дати 25 якісних хвилин, то... думаю, шанси мають бути. Не найкращі, але все ж більші ніж в Бостоні. почитав шо написав, і аж самому страшно стало. Звичанйо, Гарнет і зараз в дввічі сильінший за ДеАндре, але в системі Кліперс він не буде кориснішим, це тчоно. Мову треба вести тільки про це
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 17:55
Farmakon Гарнетт в 50 буде кориснішим за Деандре. Чистий чи не чистий центр, то другорядне. Гарнетт просто краще. І для Гріффіна буде корисно попрацювати з ним. Сам Кевін, думаю, просто хоче ще раз поборотись за титул. З Бостоном це вже неможливо. Припиніть, яке там краще. Кевін виглядав ніяким весь сезон вже два роки поспіль, включаючи оберти лише на ПО. Грати весь сезон стабільно в нього вже просто немає здаровля. Ви зрозумійте, Кліперс грають в дуже швидкий баскетбол, бігаючий, у них для таког остилю пдібрані гравці. Кевін в цю сисетму не вписується ніяк! Добре, приходить туди Док, ставить свій баскетбол, але поки його опанують, то в першому сезоні їх шанси стабільно будуть отримати 4:0 від будь якого колективу на заході. Яке чемпіоснвто? З наскоку?? Пол не знає чи залишатися, Гріфін прогресувати не буде, це точно, розуму в нього нема. Біллапс вж теж вмирає від травм, Одом мертвий. Ви хоч розумієте шо з арухвання віку, у ГАрента буде, з НАТЯЖКОЮ РІВНО ОДИН сезон для чемпіонсвта, іто, за просто неймовірних обставин.Він вже міліон разів казав, шо в нього кровушка зелена, шо він нікуди не хоче йти, це його дім. Нахєра йому міняти ВСЕ на один сезон в команді з туманними перспектвивами? Ви хоч уявляєте як з ньго будуть сміятися у разі цього преходу після його слів на адресу Рея????

Те саме стосуєтья і користі ДеАнлре для Бостона! На хєр він кеьтам? Що вони будут мати від ньог окрім алей-упів від Рондо? 7 відскоків за матч? Так це і КЕвін може в 38... Дивно, що ви цього не розумієете, наче не перший день баскетболом цікавитеся.
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
18 июня, 17:51
Farmakon Одного Ріверса достатньо щоб вивести Кліпперс на новий рівень. А якщо замінити ДеАндре, від якого в плей-офф користі 0, на одного з кращих бігменів в історії, який все ще може дати 25 якісних хвилин, то... думаю, шанси мають бути. Не найкращі, але все ж більші ніж в Бостоні. за умови що Пол лишиться)) А то подейкують, що він хоче з Ховардом де інде грати
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
18 июня, 17:48
Bender_1987 А Клипперс возможно? Их вынесеть любой из 4-х участников финалов конференций Одного Ріверса достатньо щоб вивести Кліпперс на новий рівень. А якщо замінити ДеАндре, від якого в плей-офф користі 0, на одного з кращих бігменів в історії, який все ще може дати 25 якісних хвилин, то... думаю, шанси мають бути. Не найкращі, але все ж більші ніж в Бостоні.
Bender_1987, iSport.ua
Bender_1987
18 июня, 17:37
Farmakon Гарнетт в 50 буде кориснішим за Деандре. Чистий чи не чистий центр, то другорядне. Гарнетт просто краще. І для Гріффіна буде корисно попрацювати з ним. Сам Кевін, думаю, просто хоче ще раз поборотись за титул. З Бостоном це вже неможливо. А Клипперс возможно? Их вынесеть любой из 4-х участников финалов конференций
Farmakon, iSport.ua
Farmakon
18 июня, 17:26
MG89 ні, і ще раз ні! Не вірю в те, що Кевін хоче переходити в Кліперс. Не вірю що Док хоче в Кліперс, нууу не бачу я для цього жодних причин. Ідіотський трейд. Коли Кліттерс будуть гарти в ПО наступного разу, Гарнету буде вже 38 - якшо вони розраховують що він "затащить" і буде грати краще ніж той же ДеАндре - вони наївні. Кевін надвидатний гравець, але для вирішення задач чемпіонсвта в наступном році він вже не потягне, як це не прикро. Плюс, створюється дисбаланс - йде чистий, атлетичнй центр, і приходить старий, замучений травмами ПФ. Ще раз - брєд. Якшо клуби зроблять цей трейд, втрачу повагу до обох клубів. В останнє, не можу повірити шо це треба перш за все Кевіну. Гарнетт в 50 буде кориснішим за Деандре. Чистий чи не чистий центр, то другорядне. Гарнетт просто краще. І для Гріффіна буде корисно попрацювати з ним. Сам Кевін, думаю, просто хоче ще раз поборотись за титул. З Бостоном це вже неможливо.
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 17:15
[censored] Синку нічого особистого, це лишень бізнес)) Батя, бізнес має бути вигідним. Цей трейд лайно
Воss.ua, iSport.ua
Воss.ua
18 июня, 17:10
MG89 ні, і ще раз ні! Не вірю в те, що Кевін хоче переходити в Кліперс. Не вірю що Док хоче в Кліперс, нууу не бачу я для цього жодних причин. Ідіотський трейд. Коли Кліттерс будуть гарти в ПО наступного разу, Гарнету буде вже 38 - якшо вони розраховують що він "затащить" і буде грати краще ніж той же ДеАндре - вони наївні. Кевін надвидатний гравець, але для вирішення задач чемпіонсвта в наступном році він вже не потягне, як це не прикро. Плюс, створюється дисбаланс - йде чистий, атлетичнй центр, і приходить старий, замучений травмами ПФ. Ще раз - брєд. Якшо клуби зроблять цей трейд, втрачу повагу до обох клубів. В останнє, не можу повірити шо це треба перш за все Кевіну. Синку нічого особистого, це лишень бізнес))
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 16:15
MG89Главным аргументом Бостона в этом споре является один из пунктов контракта Риверса - а то шо у Кевіна право вето на обміни нікого в США не хвилює???De Lorsh Думаю, Гарнетт був одним з перших, з ким це питання узгодили. Вони б не проводили переговори без його згоди. ні, і ще раз ні! Не вірю в те, що Кевін хоче переходити в Кліперс. Не вірю що Док хоче в Кліперс, нууу не бачу я для цього жодних причин. Ідіотський трейд. Коли Кліттерс будуть гарти в ПО наступного разу, Гарнету буде вже 38 - якшо вони розраховують що він "затащить" і буде грати краще ніж той же ДеАндре - вони наївні. Кевін надвидатний гравець, але для вирішення задач чемпіонсвта в наступном році він вже не потягне, як це не прикро. Плюс, створюється дисбаланс - йде чистий, атлетичнй центр, і приходить старий, замучений травмами ПФ. Ще раз - брєд. Якшо клуби зроблять цей трейд, втрачу повагу до обох клубів. В останнє, не можу повірити шо це треба перш за все Кевіну.
Biman, iSport.ua
Biman
18 июня, 16:13
Неужели я правильно понял написанное и цена Гарнетта и "вето" Риверса - деревянный ДеАндре и два низких пика? Are you f*cking kidding me? Где Бледсоу, где, хотя бы, Кроуфорд? Вообще Денни мог бы понаглеть и Блейка попросить "за амнистию" Пирса :)
ледокол, iSport.ua
ледокол
18 июня, 16:12
Эйндж, убери руки от Кэпа и Тикета!! Они должны закончить в зеленой майке, даже если это будет в ущерб команде.
De Lorsh, iSport.ua
De Lorsh
18 июня, 16:06
MG89Главным аргументом Бостона в этом споре является один из пунктов контракта Риверса - а то шо у Кевіна право вето на обміни нікого в США не хвилює??? Думаю, Гарнетт був одним з перших, з ким це питання узгодили. Вони б не проводили переговори без його згоди.
Pako, iSport.ua
Pako
18 июня, 16:02
док и кг идут в кл-рс, пирса контракт выкупают и он тоже идет туда, на свободное место берут Смита + то, что будет от трейда с Клип - очень даже интересно, если взять норм тренера...
MG89, iSport.ua
MG89
18 июня, 15:58
Главным аргументом Бостона в этом споре является один из пунктов контракта Риверса - а то шо у Кевіна право вето на обміни нікого в США не хвилює???
1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Досье
Кевин  Гарнетт
Имя: Кевин
Фамилия: Гарнетт
Дата рождения: 19-05-1976
Вид спорта: баскетбол
НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100