НБА. Майами проигрывает второй раз подряд

13 июня 2014, 08:45
| Никита Тищенко, iSport.ua
Сан-Антонио в шаге от победы в Финале сезона.
НБА. Майами проигрывает второй раз подряд Сан-Антонио в шаге от победы в Финале сезона.
Данкан и Леонард, AP Photo
Майами - Сан-Антонио 86:107 (17:26, 19:29, 21:26, 29:26)

М: Джеймс (28 + 8 подборов), Бош (12), Джонс (11), Уэйд (10 + 4 перехвата).
СА: Леонард (20 + 14 подборов + 3 перехвата + 3 блок-шота), Паркер (19), Миллз (14), Данкан (10 + 11 подборов), Диао (8 + 9 подборов + 9 передач).

Счет в серии: 3-1 в пользу Сан-Антонио.

В предыдущем матче Хит впервые за этот розыгрыш плей-офф проиграли на собственном паркете. Сегодня прервалась еще одна, уже более продолжительная серия – Майами впервые за последние два года выступлений в пост-сезоне проиграли второй матч подряд. До того ЛеБрону и компании всегда удавалось отыграться после поражения, но сегодня Хит в который раз подряд предстали абсолютно не готовым к поединку коллективом.

При желании можно найти у этой встречи параллели как со вторым матчем серии, где взрыв результативности от Джеймса помог одолеть соперника (сегодня этого оказалось недостаточно), так и с третьим, где Шпоры провели историческую первую половину. НБА. Майами проигрывает второй раз подрядСегодняшние первые две четверти в исполнении техасцев уже были далеки от рекордных, но все равно достаточно убедительны, чтобы оформить преимущество в 22 очка. Хит вновь не успевали в защите за движением мяча, не всегда выходили на подстраховку, а когда выходили, то это часто приводило к потерянным игрокам в черной форме, которых обязательно находила передача. Как результат – 55 очков и 55% реализации для Сан-Антонио уже в первой половине матча.

В атаке у Жарких тоже не выходило ничего. Слишком часто они шли под кольцо в расчете получить свисток и выйти на линию штрафа, и слишком часто этот свисток молчал. Отсюда неутешительная статистика по игре в трехсекундной зоне до большого перерыва – 8 очков (4/15) для Майами и 24 очка (12/16) для Шпор. Такой же впечатляющей была и разница в передачах – ленивое движение мяча вдоль периметра позволило Хит заработать только 4 ассиста на 12 попаданий за первые две четверти. Техасцы, в свою очередь, отметились за этот же отрезок 12 результативными передачами на 20 точных бросков. В итоге под конец второй четверти трибуны начали засвистывать собственную команду.

Мотивировало такое отношение трибун только ЛеБрона, которому не привыкать играть под свист трибун. За третью четверть он реализовал 7 из 8 своих бросков и набрал 19 очков. НБА. Майами проигрывает второй раз подрядТакой результативности могло бы хватить, чтобы внести перелом в игру, но для этого была необходима хотя бы минимальная поддержка партнеров. Ее не нашлось абсолютно, ни в защите, ни в нападении. «Все-кроме-Джеймса» набрали за третий период два (!) очка, реализовав 1 из 9 бросков и допустив три потери. Остановить атаку Шпор тоже не получилось – 10/19 (худшая четверть Сперс в матче) и 26 очков – еще одна выигранная гостями двенадцатиминутка, после которой разница в счете составляла уже 24 пункта.

В последней четверти Хит наконец-то перевалили за 50% реализации, но было уже поздновато – Сан-Антонио ни разу не позволили им подойти ближе чем на 18 очков. Стоит отдельно отметить еще одну сильную игру от Леонарда, который на данный момент выглядит, пожалуй, самым сильным претендентом на награду МВП Финала (даже несмотря на сантименты журналистов по отношению к Тиму Данкану, который получил бы этот трофей, выиграй Шпоры Финал в прошлом сезоне). А также указать на слабую игру от Уэйда, который реализовал сегодня только 3 из 13 своих бросков с игры и 4 из 8 с линии штрафа.
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
arsomka, iSport.ua
arsomka
15 июня, 21:02
Go Spurs Go!
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
15 июня, 13:46
forforummails Чувак, все что ты перечислил как раз и делает его легендой. Он имеет право на ЛЮБОЙ клнтракт. А брону такого не видать. Шак ушел из ла потому что 2 альфа самца не могли ужиться в одной команде. Майкл и Коби тем и отличаются от брона что своим жестким характером, и этот характер принес обоим 6 и 5 титулов соответственно. Да коби взял 3 с Шаком но Шак бы не взял ни одного если бы рядом небыло коби и наоборот (я про их первые 3). Ну а команда что играла в 3х финалах уже без шака была такой именно защет коби а не упомянутых тобой теней. Потому что тащил их всегда именно этот парень. Да, один финал проиграли, но 2 других полная заслуга коби, даже не смотря на то что 7ой матч с бостоном был не самый яркий. Давайте за порядком: все, вище перечислене робить із геніального гравця - примадонну, у якої явно завищене ЧСВ і саме через яке (маю на увазі ЧСВ) і змушений був покинути місто ангелів, Шак. Кажете мав право на будь який контракт? Підстаркуватий, після важких травм гравець, буть це хоч Сам Джордан, не має права вимагати ТАКИЙ контракт. Особливо, якщо цей контракт ставить жирний такий хрест на сподіваннях його рідної команди на хоча б ПлОв. На рахунок тіньових лідерів... Жодний фан Кобе цього не визнає, тому тут діалог не має сенсу. Для мене Шак, Фішер, Пау завжди будуть МВП у тих чемпіонських складах. Я вже мовчу про Філа.
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
15 июня, 13:14
oleg_24 В таких матчах Льоба і повинен "тягнути на себе одіяло", а те шо я бачив це була якась боязнь Джеймса домінувати шоле, він постійно намагався шукати пасом мертвих партнерів замість того щоб самому брати ініцативу в свої руки. лізти під кільце, заробляти фоли, одним словом рішати. Він всього цього не робив Ми ми пам'ятаємо, який результат переслідував його, коли він феєрив у Клівленді
Леброн розуміє, що на одних своїх плечах титули не завоюєш, тому він заграє партнерів, шукає таку позицію, щоб команда діяла найефективніше. Хоча погоджуся, чекав від Короля більшого. Було помітно, що команда не витягує. Але Джеймс вибрав іншу стратегію і програв.
Giroi, iSport.ua
Giroi
14 июня, 23:26
Карамболь Может потому, что больше никто не мог себе этого позволить?)) В чем разница между Джеймсом и Майклом, так это то, что Джордан сам тащил, когда это надо было, а Джеймс, увы, не тянет .. хоть 300 раз вы его сравнивайте, хоть 500 .. но два с половиной финала из пяти он уже прое ..проиграл одним словом Как фанат Джордана возражу ))
Самолично Джордан никого никуда не тащил, даже в финал, потому первое чемпионство Чикаго было только после формирования конкурентного состава, Джордану на тот момент было 28 лет. В 29 лет (столько Джеймсу сейчас) у Майкла было 2 финала и 2 победы. У Джеймса же 5 финалов и 2 победы.
P.S. И можно не вспоминать лузера Коби рядом с Майклом?
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 14:28
I_need_a_sport При тому, дорогий Олеже, що один в полі не воїн. Навіть Дюрант (майстер і любитель пошмаляти) не справився б із таким завданням один. Йому потрібен такий же шибайголова Рассел і щоб Серж збирав підбори. Ні для нікого не секрет, що Леброн перейшов в Маямі через достойних і рівних партнерів, чого у нього не було в Клівленді і які зараз його підводять. Пі.Ес. Якби Король шмаляв 30+ кидків і у нього був би навіть пристойний %, все одно знайшлися б хейтери, які б звинувачували його у перетягуванні одіяла на себе. Як кажуть: коли хочеш вдарити собаку... В таких матчах Льоба і повинен "тягнути на себе одіяло", а те шо я бачив це була якась боязнь Джеймса домінувати шоле, він постійно намагався шукати пасом мертвих партнерів замість того щоб самому брати ініцативу в свої руки. лізти під кільце, заробляти фоли, одним словом рішати. Він всього цього не робив
masterlelik, iSport.ua
masterlelik
14 июня, 13:06
masterlelik Вот именно в том, что "Уэйд не играет как лидер", "Чалмерс играет на уровне Перкинса", а "Бош играет как Бош".Pass Fir5t Ты это серьёзно, Мастер?
В том что Бош играет как Бош виноват Споэльстра?
А как ты считаешь, еще два человека в этом топике со мной согласны, и ты думаешь мы сговорились?
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 10:36
oleg_24 при чому тут уейд, бош і решта команди, в таких матчах де не йде гра у інших леброн має брати ініцативу в свої руки і кидати кидати і ше раз кидати, набирати 40 очок + кучу фолів на ньому, бігати коуст ту коуст, і навіть якщо команда програє до Леброна тоді не буде жодних претензій не буде При тому, дорогий Олеже, що один в полі не воїн. Навіть Дюрант (майстер і любитель пошмаляти) не справився б із таким завданням один. Йому потрібен такий же шибайголова Рассел і щоб Серж збирав підбори. Ні для нікого не секрет, що Леброн перейшов в Маямі через достойних і рівних партнерів, чого у нього не було в Клівленді і які зараз його підводять. Пі.Ес. Якби Король шмаляв 30+ кидків і у нього був би навіть пристойний %, все одно знайшлися б хейтери, які б звинувачували його у перетягуванні одіяла на себе. Як кажуть: коли хочеш вдарити собаку...
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 10:13
I_need_a_sport називати четверть гри фіналу плейофф НБА мусорною... це в регулярці в такій ситуації можна випускати лаву і готуватися до наступного матчу. ну нехай. по суті відігратися було мало реально, тоді не простіше було посадити його на лаву і поберегти до іншого матчу? в момент коли було потрібно, коли міг статися камбек - викладався, боровся, кидав. тому не все так просто. кидав відносно мало (проте з не поганим %), САС все контролювали, Каваї феєрив, Маямі програли. Констатую, все вірно. як би там не було, лише у нього серед Біг3 стата нормальна (не така, яка повинна бути, не така, на яку від нього чекають, але загалом не така уже й погана). але в порівнянні з Королем, Вейд і Бош відіграють просто жахливо. я вже мовчу про лавку запасних... В САС навіть Діао (якби було дуже треба і який також провів феноменальну гру) відіграв ефективніше за пару Бош-Вейд разом узяту. Попович знаходить резерви там, звідки іноді мало хто очікує. Спо, нажаль або не має звідки (хоча знаходив і минулого і в цьому сезонах) або не знає як ці резерви використати. Одного Короля тут замало, принаймні не сьогодні, не проти таких САС, і не проти ТАКОГО Леонарда! при чому тут уейд, бош і решта команди, в таких матчах де не йде гра у інших леброн має брати ініцативу в свої руки і кидати кидати і ше раз кидати, набирати 40 очок + кучу фолів на ньому, бігати коуст ту коуст, і навіть якщо команда програє до Леброна тоді не буде жодних претензій не буде
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 03:19
... уже хтось писав що в таких матчах коли у команди не йде шестьорка Маямі має шмаляти явно не 17 кидків за гру а принаймі 30+, да й по коефіціенту корисності в матчі у Джеймса чомусь найгірший показник називати четверть гри фіналу плейофф НБА мусорною... це в регулярці в такій ситуації можна випускати лаву і готуватися до наступного матчу. ну нехай. по суті відігратися було мало реально, тоді не простіше було посадити його на лаву і поберегти до іншого матчу? в момент коли було потрібно, коли міг статися камбек - викладався, боровся, кидав. тому не все так просто. кидав відносно мало (проте з не поганим %), САС все контролювали, Каваї феєрив, Маямі програли. Констатую, все вірно. як би там не було, лише у нього серед Біг3 стата нормальна (не така, яка повинна бути, не така, на яку від нього чекають, але загалом не така уже й погана). але в порівнянні з Королем, Вейд і Бош відіграють просто жахливо. я вже мовчу про лавку запасних... В САС навіть Діао (якби було дуже треба і який також провів феноменальну гру) відіграв ефективніше за пару Бош-Вейд разом узяту. Попович знаходить резерви там, звідки іноді мало хто очікує. Спо, нажаль або не має звідки (хоча знаходив і минулого і в цьому сезонах) або не знає як ці резерви використати. Одного Короля тут замало, принаймні не сьогодні, не проти таких САС, і не проти ТАКОГО Леонарда!
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 02:43
I_need_a_sport та ні, просто Король відіграв на своєму рівні, ні більше (нажаль), ні менше. Якщо програє команда, то винні усі (хоч це Леброн, хоч Кобе, хоч сам Джордан). не було у нього сьогодні підтримки, просто не було. нажаль один в полі не воїн тільки якщо це не Чак Норріс))) 9 очок за три четверті де тут рівень? третя 4-ть де Льоба набрав 19 очок по суті мусорна, САС спокійно контролювали хід матчу. Кавай знову з під Леброна пофеерив. Да і тут уже хтось писав що в таких матчах коли у команди не йде шестьорка Маямі має шмаляти явно не 17 кидків за гру а принаймі 30+, да й по коефіціенту корисності в матчі у Джеймса чомусь найгірший показник
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 02:35
oleg_24 воу воу, коротка суть комента: всі г@вно, Леброн - король та ні, просто Король відіграв на своєму рівні, ні більше (нажаль), ні менше. Якщо програє команда, то винні усі (хоч це Леброн, хоч Кобе, хоч сам Джордан). не було у нього сьогодні підтримки, просто не було. нажаль один в полі не воїн тільки якщо це не Чак Норріс)))
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 02:30
I_need_a_sportте, що цього сезону трапилося зі складом (помітьте, я навіть командою їх не називаю) Маямі. таке враження, що більшість гравців уже "наїлися" перемогами... я завжди думав, що Флеш це та людина, на яку Король зможе покластися в скрутну хвилину, який може вистрілити саме тоді, коли цього потребує ситуація. Думав, що Бош буде хоч на 50% відповідати тому рівню, який він показував в Торонто. Вірив, що бенч у команди дійсно чемпіонський... воу воу, коротка суть комента: всі г@вно, Леброн - король
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 02:28
oleg_24 Ололошечки )) яснопонятно))
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 02:24
I_need_a_sport шановний Олеже, я читаю баскетбольні новини на цьому сайті ще з часів, коли нік Боса не був censored. і якщо я рідко пишу коменти (а з цього аку я напевне не писав, використовую його лише для фентезі) ще не означає, що я зальотний. якщо у вас є якісь більш конкретні питання, я з радістю відповім. проте не ведіть себе як примадонна, навіть якщо ви тут постите кожного дня. Ололошечки ))
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 02:16
oleg_24Шо то за зальотний хейтер Лейкерс I_need_a_sport ?)) Хоча виглядає на те шо то Босс бомбить тут з лєвого ака ;) шановний Олеже, я читаю баскетбольні новини на цьому сайті ще з часів, коли нік Боса не був censored. і якщо я рідко пишу коменти (а з цього аку я напевне не писав, використовую його лише для фентезі) ще не означає, що я зальотний. якщо у вас є якісь більш конкретні питання, я з радістю відповім. проте не ведіть себе як примадонна, навіть якщо ви тут постите кожного дня.
oleg_24, iSport.ua
oleg_24
14 июня, 02:08
Шо то за зальотний хейтер Лейкерс I_need_a_sport ?)) Хоча виглядає на те шо то Босс бомбить тут з лєвого ака ;)
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 02:01
І головне, я не ставлю жирну крапку на Маямі. я до останньої секунди, останньої чверті, буду вірити і вболівати за своїх улюбленців. але я реаліст. нажаль ці САС перемогти буде нереально важко... Удачі всім і яскравого баскету!!!
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 01:59
Pass Fir5t Дійсно, ти не його хейтер.
Ти дибіл.
дякую, мені дуже важлива думка велими шановного і головне паССивного Члена (пишу з великої, щоб було зрозуміліше для вашої сірої речовини) спільноти айспорт.юа
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 01:57
Ну і звісно декілька слів про САС. просто неперевершена гра, великий респект Поповичу. він створив монстра і якби Тім (який же крутий цей дядько, ніколи не відчував симпатії до його команди, але його дуже поважаю), Тоні і Ману були на років 3-4 молодші, не було б їм рівних в НБА ще на довгі роки!!! Каваї, просто феноменальна гра. Однозначно МВП (хоча думаю титул віддадуть Данкану і будуть абсолютно праві), однозначно саме він найбільше додав, у порівнянні з минулим роком.
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
14 июня, 01:57
I_need_a_sportІ завдяки цьому контракту ЛАЛ тепер 2 сезони будуть боротись за високі піки. Головне щоб Мамба був щасливий і набирав свої поїнти. Для мене, в чемпіонських періодах ЛАЛ лідером був зовсім не Кобе, ця звєзда завжди забирала собі лаври, хоча і Шак і Газоль, були кращими претендентами для МВП. ну і тренер з КОМАНДОЮ були дійсно на рівні, чого тільки Фішер, один і найнедооцінених гравців своєї епохи (не в останню чергу, дякуючи самі знаєте кому). ну і Філ, просто Філ. Кобе просто опинився в той час і в тому місті. хоча я не його хейтер, не хейтер ЛАЛ. в цих командах, для мене завжди були "тіньові" лідери, саме завдяки яким ЛАЛ брали перстні. Дійсно, ти не його хейтер.
Ти дибіл.
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 01:52
те, що цього сезону трапилося зі складом (помітьте, я навіть командою їх не називаю) Маямі. таке враження, що більшість гравців уже "наїлися" перемогами... я завжди думав, що Флеш це та людина, на яку Король зможе покластися в скрутну хвилину, який може вистрілити саме тоді, коли цього потребує ситуація. Думав, що Бош буде хоч на 50% відповідати тому рівню, який він показував в Торонто. Вірив, що бенч у команди дійсно чемпіонський...
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 01:47
І завдяки цьому контракту ЛАЛ тепер 2 сезони будуть боротись за високі піки. Головне щоб Мамба був щасливий і набирав свої поїнти. Для мене, в чемпіонських періодах ЛАЛ лідером був зовсім не Кобе, ця звєзда завжди забирала собі лаври, хоча і Шак і Газоль, були кращими претендентами для МВП. ну і тренер з КОМАНДОЮ були дійсно на рівні, чого тільки Фішер, один і найнедооцінених гравців своєї епохи (не в останню чергу, дякуючи самі знаєте кому). ну і Філ, просто Філ. Кобе просто опинився в той час і в тому місті. хоча я не його хейтер, не хейтер ЛАЛ. в цих командах, для мене завжди були "тіньові" лідери, саме завдяки яким ЛАЛ брали перстні.
I_need_a_sport, iSport.ua
I_need_a_sport
14 июня, 01:38
дуже веселять спроби хейтерів порівняти Короля і Кобе з Джорданом... На рахунок Майкла, порівняння дійсно на користь останнього, на його боці і статистика і кількість перстнів, і море олдскулів, які зі слиною розказують що вони бачили його гру не по хайлайтам а майже вживу)) Порівняння з Кобе для мене абсолютно абсурдні... як можна називати вискочку (навіть, якщо у неї дійсно геніальний талант), ЛІДЕРОМ? а ю крейзі бойз? ви забули через кого з Лейкерс пішов Шак, хто вічно тягне на себе одіяло і для кого командна гра - це "ей ти, дай сюди м'яч, генію потрібні очки, щоб наздогнати Каріма", людина, яка лише щоб заробити за кар'єру більше за КГ запросила для себе контракт, на який він не заслуговував навіть у найкращі свої часи (утрирую звісно)?? це лідер? це легенда? не смішіть мене, любі хейтери Леброна і вболівальники ЛАЛ і Бостона...
req, iSport.ua
req
14 июня, 00:30
САС включили не только своё фирменное нападение, но и отменную защиту. Оружие Майами противопоставили против них же сами. Движение мяча у Хит интересное, но стало очень предсказуемым. Оно часто заканчивается индивидуальными действиями или читаемыми скидками. САС уже выучили наизусть эти передвижения и поэтому обкрадывают соперника словно играют против школьников. От этого и кроют проходы Джеймса, Уэйда, Чалмерса и т.д., которые глупо идут на таран и врезаются в непроходимую стену "больших" САС.
Уэйд дичайше провалил игру, Криса Боша хватило на пару ярких и полезных моментов, Чалмерса по прежнему не видно в этой серии, скамейка не помогает, один Рэй кое-как тащит. ЛеБрон играет порой очень эффективно, и даже эффектно. Но опять же, всё начало проходил пешком с опущенными руками, и только проснулся, когда летели очень много очков. В результате не дотащил.
Pass Fir5t, iSport.ua
Pass Fir5t
13 июня, 23:26
masterlelik Вот именно в том, что "Уэйд не играет как лидер", "Чалмерс играет на уровне Перкинса", а "Бош играет как Бош". Ты это серьёзно, Мастер?
В том что Бош играет как Бош виноват Споэльстра?
1
234
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости
ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
В какой команде продолжит карьеру Кевин Дюрант?
Оклахома-Сити
Вашингтон
Лейкерс
Хьюстон
Голден Стейт
Другая

НБА

  09 мая 2016  
 
 

НБА. ВОСТОЧНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

       
# команда в п
1. Кливленд* 57 24
2.  Торонто* 55 26
3.  Майами*  48 33
4.  Атланта* 48 33
5. Бостон* 47 34
6. Шарлотт* 47 34
7.  Индиана* 44 37
8.  Детройт* 43 38
9. Чикагоо 41 40
10 Вашингтоно 40 41
11. Орландоо 35 46
12. Миллуокио 33 48
13. Нью-Йорко 32 50
14. Бруклино 21 60
15. Филадельфияо 10 71
 
 
 

 
 

НБА. ЗАПАДНАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ

      
# команда в п
1. Голден Стейт* 72 9
2. Сан-Антонио* 66 15
3. Оклахома-Сити* 55 27
4. ЛА Клипперс* 53 28
5. Портленд* 43 38
6.  Даллас* 42 39
7.  Мемфис* 42 39
8.  Хьюстон 40 41
9. Юта 40 41
10.  Денверо 33 48
11. Сакраментоо 33 48
12. Нью-Орлеано 30 51
13. Миннесотао 28 53
14. Финиксо 22 59
15. ЛА Лейкерсо 16 65
 
 
 


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100