Горные лыжи. Куш выигрывает в Кран-Монтане

24 февраля 2012, 19:02
На этапе Кубка мира в Кран-Монтане (Швейцария) первое место в супергиганте досталось местному спортсмену.
Горные лыжи. Куш выигрывает в Кран-Монтане На этапе Кубка мира в Кран-Монтане (Швейцария) первое место в супергиганте досталось местному спортсмену.
Reuters
Итоговые результаты:

1. Дидье Куш (Швейцария) - 1:33,11
2. Ян Худек (Канада) - +0,16
3. Беньямин Райх (Австрия) - +0,21
4. Сильван Цурбригген (Швейцария) - +0,43
5. Ханнес Райхельт (Австрия) - +0,57
6. Кристоф Иннерхофер (Италия) - +0,60
7. Йоахим Пухнер (Австрия) - +0,62
8. Ромед Бауманн (Австрия) - +0,65
9. Аксель Лунд Свиндаль (Норвегия) - +0,67
10. Клаус Кролль (Австрия) - +0,70
Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:56
Key Satan у, це дуже важко, не можу зранку не зайти на якийсь ресурс, шоб новини подивитись :) а будеш сьогодні конкурси дивитись?цика Ні, я взагалі не дивлюсь аллстари.Принаймі в останні рокиKey Satan ((( через спортивну складову? Так
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:47
цика Як правило, намагаюсь уникати інфо з результатамиKey Satan у, це дуже важко, не можу зранку не зайти на якийсь ресурс, шоб новини подивитись :) а будеш сьогодні конкурси дивитись?цика Ні, я взагалі не дивлюсь аллстари.Принаймі в останні роки Кайрі сьогодні запалював)
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:46
цика Як правило, намагаюсь уникати інфо з результатамиKey Satan у, це дуже важко, не можу зранку не зайти на якийсь ресурс, шоб новини подивитись :) а будеш сьогодні конкурси дивитись?цика Ні, я взагалі не дивлюсь аллстари.Принаймі в останні роки ((( через спортивну складову?
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:45
цика Як правило, намагаюсь уникати інфо з результатамиKey Satan у, це дуже важко, не можу зранку не зайти на якийсь ресурс, шоб новини подивитись :) а будеш сьогодні конкурси дивитись? Ні, я взагалі не дивлюсь аллстари.Принаймі в останні роки
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:43
цика Та й рекламні паузи дуже довгі ( : Саме тому, я більшість матчів дивлюсь в запису : )Key Satan мені це трошки не подобається, бо вже результат відомий зазвичай)цика Як правило, намагаюсь уникати інфо з результатами у, це дуже важко, не можу зранку не зайти на якийсь ресурс, шоб новини подивитись :) а будеш сьогодні конкурси дивитись?
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:42
цика Та й рекламні паузи дуже довгі ( : Саме тому, я більшість матчів дивлюсь в запису : )Key Satan мені це трошки не подобається, бо вже результат відомий зазвичай) Як правило, намагаюсь уникати інфо з результатами
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:40
Key Satan от ще мінус амер.ліг - це звичайно, різниця у часі, подивишся з 2 до 4, і весь день як полумертвий ходжу... тільки у МЛБ немає проблем з цим, здається :)цика Та й рекламні паузи дуже довгі ( : Саме тому, я більшість матчів дивлюсь в запису : ) мені це трошки не подобається, бо вже результат відомий зазвичай)
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:34
цика Зараз дивлюсь значно меньше. А так, можу дві гри одночасно дивитись: по ТБ і нетуKey Satan от ще мінус амер.ліг - це звичайно, різниця у часі, подивишся з 2 до 4, і весь день як полумертвий ходжу... тільки у МЛБ немає проблем з цим, здається :) Та й рекламні паузи дуже довгі ( : Саме тому, я більшість матчів дивлюсь в запису : )
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:33
цика http://blog.isport.ua/tsyka/football/5614.htmlKey Satan та ти вже давав ссиль, тільки я так і не зрозумів, як ти дивився по 15 футбольних матчів за вікенл?))цика Зараз дивлюсь значно меньше. А так, можу дві гри одночасно дивитись: по ТБ і нету от ще мінус амер.ліг - це звичайно, різниця у часі, подивишся з 2 до 4, і весь день як полумертвий ходжу... тільки у МЛБ немає проблем з цим, здається :)
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:29
Key Satan це ти ще й працюєш, напевно, ти зомбі, що не потребує сну))цика http://blog.isport.ua/tsyka/football/5614.htmlKey Satan та ти вже давав ссиль, тільки я так і не зрозумів, як ти дивився по 15 футбольних матчів за вікенл?)) Зараз дивлюсь значно меньше. А так, можу дві гри одночасно дивитись: по ТБ і нету
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:22
Key Satan це ти ще й працюєш, напевно, ти зомбі, що не потребує сну))цика http://blog.isport.ua/tsyka/football/5614.html та ти вже давав ссиль, тільки я так і не зрозумів, як ти дивився по 15 футбольних матчів за вікенл?))
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:18
Key Satan якщо б у добі було 34 години ... :)цика Та я сам лише 1 матч дивився і хайлат : )) В НБА та НХЛ лише ігри Нікс та Рейнджерс встигаю дивитись...Ну і хайлайти, хоча не завждиKey Satan це ти ще й працюєш, напевно, ти зомбі, що не потребує сну)) http://blog.isport.ua/tsyka/football/5614.html
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:14
цика ЦЕ правильно! Я про НФЛ : )))Key Satan якщо б у добі було 34 години ... :)цика Та я сам лише 1 матч дивився і хайлат : )) В НБА та НХЛ лише ігри Нікс та Рейнджерс встигаю дивитись...Ну і хайлайти, хоча не завжди це ти ще й працюєш, напевно, ти зомбі, що не потребує сну))
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:04
цика ЦЕ правильно! Я про НФЛ : )))Key Satan якщо б у добі було 34 години ... :) Та я сам лише 1 матч дивився і хайлат : )) В НБА та НХЛ лише ігри Нікс та Рейнджерс встигаю дивитись...Ну і хайлайти, хоча не завжди
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:03
Key Satan до речі, мене тривожить правило, що можна робити захват за волосся, це якось негарно та виглядає болюче :)цика До перукаря потрібно частіше ходити : )))До речі, зараз проходить турнір 6 націй з регбі. Рекомендую : ))) ні, ні, нііііі, я так помру скоро від нестачі сну)) у Ріо-де-Жанейро подивлюся)))
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 23:01
Key Satan ну якось так :) за резалтами слідкую, не більше, і за рокера Тома Хільде вболіваю та проти австрійців)) хоча я намагаюсь раціоналізувати свій час: от сьогодні, поки їхав у потязі, дивився Бенгалс-Рейвенс, шоб поглибити знання :)цика ЦЕ правильно! Я про НФЛ : ))) якщо б у добі було 34 години ... :)
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 23:01
цика ЦЕ правильно! Я про НФЛ : )))Key Satan до речі, мене тривожить правило, що можна робити захват за волосся, це якось негарно та виглядає болюче :) До перукаря потрібно частіше ходити : )))До речі, зараз проходить турнір 6 націй з регбі. Рекомендую : )))
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 22:59
Key Satan ну якось так :) за резалтами слідкую, не більше, і за рокера Тома Хільде вболіваю та проти австрійців)) хоча я намагаюсь раціоналізувати свій час: от сьогодні, поки їхав у потязі, дивився Бенгалс-Рейвенс, шоб поглибити знання :)цика ЦЕ правильно! Я про НФЛ : ))) до речі, мене тривожить правило, що можна робити захват за волосся, це якось негарно та виглядає болюче :)
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 22:57
Key Satan ну якось так :) за резалтами слідкую, не більше, і за рокера Тома Хільде вболіваю та проти австрійців)) хоча я намагаюсь раціоналізувати свій час: от сьогодні, поки їхав у потязі, дивився Бенгалс-Рейвенс, шоб поглибити знання :) ЦЕ правильно! Я про НФЛ : )))
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 22:56
Key Satan та ну стільки всьогона вихідних - футбол, баскет, теніс, а ще й просто життя)) і при цьому я не дивлюся стрибки) співчуваю щодо ЄС, я б не вижив без Курдюкова))цика Як можна не дивитись стрибки? : )) ну якось так :) за резалтами слідкую, не більше, і за рокера Тома Хільде вболіваю та проти австрійців)) хоча я намагаюсь раціоналізувати свій час: от сьогодні, поки їхав у потязі, дивився Бенгалс-Рейвенс, шоб поглибити знання :)
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 22:51
Key Satan та ну стільки всьогона вихідних - футбол, баскет, теніс, а ще й просто життя)) і при цьому я не дивлюся стрибки) співчуваю щодо ЄС, я б не вижив без Курдюкова)) Як можна не дивитись стрибки? : ))
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 22:33
Key Satan тільки ти все встигаєш подивитися))цика Та я в запису дивлюсь, а там можна перемотувати, щоб швидше було : ))Хоча на вихідні можу і в лайві дивитись, але Воля відключила ЄС ( : та ну стільки всьогона вихідних - футбол, баскет, теніс, а ще й просто життя)) і при цьому я не дивлюся стрибки) співчуваю щодо ЄС, я б не вижив без Курдюкова))
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 22:22
Key Satan Боде не було? а то я не дивився(цика торренти завжди готові прийти на допомогу : )) В нього невеличка травмаKey Satan тільки ти все встигаєш подивитися)) Та я в запису дивлюсь, а там можна перемотувати, щоб швидше було : ))Хоча на вихідні можу і в лайві дивитись, але Воля відключила ЄС ( :
Key Satan, iSport.ua
Key Satan
25 февраля, 22:20
цика Просто Боде пропускав етап : )Італійці в шкидкісних дисциплінах розчаровують...Key Satan Боде не було? а то я не дивився(цика торренти завжди готові прийти на допомогу : )) В нього невеличка травма тільки ти все встигаєш подивитися))
цика, iSport.ua
цика
25 февраля, 21:31
Key SatanАвстрийцы - доминаторы! Дидье - аплодисменты!цика Просто Боде пропускав етап : )Італійці в шкидкісних дисциплінах розчаровують...Key Satan Боде не було? а то я не дивився( торренти завжди готові прийти на допомогу : )) В нього невеличка травма
1
2
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Сколько медалей завоюет сборная Украины на чемпионате мира по биатлону в Контиолахти?
3 и больше
2
1
Останется без медалей


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100