Бавария и Ман Юнайтед подтверждают трансфер Швайнштайгера

11 июля 2015, 16:22
Бастиан Швайнштайгер в ближайшее время станет игроком Красных дьяволов.
Бавария и Ман Юнайтед подтверждают трансфер Швайнштайгера Бастиан Швайнштайгер в ближайшее время станет игроком Красных дьяволов.
Бастиан Швайнштайгер, Getty Images
Председатель правления Баварии Карл-Хайнц Румменигге не стал скрывать факт грядущего ухода воспитанника клуба – Швайнштайгер продолжит карьеру в английской Премьер-лиге.

"Мы общались с коллегами из Манчестер Юнайтед и согласовали трансфер. Я сожалею о его уходе. Он замечательно играл. Могу пожелать ему только самого лучшего. Это будет интересная задача для него", - передает слова Румменигге твиттер Баварии.

Слова представителя мюнхенцев поспешил подтвердить и официальный сайт Ман Юнайтед - немецкому полузащитнику осталось пройти медосмотр и согласовать детали личного соглашения.

Ранее Bild сообщал, что трансфер Швайнштайгера обойдется Ман Юнайтед в 20 миллионов евро, а сам игрок подпишет с манкунианцами трехлетний контракт на 30 млн.

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Vlad Klimuk, iSport.ua
Vlad Klimuk
11 июля, 21:29
...чемпіонаті і в ЛЧ вихід до півфіналу, Баварія не може кожного року перемагати в ЛЧ. От всі ці підлітки забувають, що за останні 10 років лише Барса вигравала ЛЧ більше 1 разу(4), всі інші по 1 титулу. нє, ну мене бомбить і я допишу ще. німці грали у вдосконалений іспанський футбол це щось, скажи це будь-якомуц із німців вони тобі плюнуть в обличчя за таку лайку в їх бік. ЧМ від німеччини хроонологічно: Португалія - фальшивий форвард, лам в опорній(4-0, без питань), Гана - з 70-ої клозе, лам в опорній, і клозе рятує від тотального контролю м*яча німеччиною до 2-2. Сша - важкий тайм, лам в опорній, важкий тайм один момент, мюллер(1-0). Алжир - повний провал в обороні, тотальний контроль м*яча купа помилок, 70хв мустафі - хедіра, лам на фланг, два опорники і 4 атакуючих, на нервах 2-1 при різкому зменшенні часу контролю м*яча. Франція - клозе і хедіра в старті, лам справа, розборки класу рівне володіння територією, швидкий гол (1-0), Бразилія - контроль за бразилією клозе і хедіра в старті, лма справа - то вже класика(7-1). фінал, рівні суперники територія, клас свої стихії, німці - чемпіони. іспансським футболом пахло 4 тайми, далі все робила бундесмашина. Клозе і Лам - маркери того ЧС в бразилії, форвард який в іспанію навіть і не потрапив би, і свіже новаторство пепа в баварії (Лам в опорну зону) длязбільшення ролі центра поля за рахунок мобільності. я зрозумів що ти тащишся від минувшою іспанії і останньої барси, але схвалювати всі її частки - тупо. іспанія останнього десятиріччя не панацея, це етал лишень іспанії і тільки її
Vlad Klimuk, iSport.ua
Vlad Klimuk
11 июля, 20:15
...чемпіонаті і в ЛЧ вихід до півфіналу, Баварія не може кожного року перемагати в ЛЧ. От всі ці підлітки забувають, що за останні 10 років лише Барса вигравала ЛЧ більше 1 разу(4), всі інші по 1 титулу. ти пам*ятаєш за якою схемою Німеччина діяла проти Гани, ПОртугалії, Алжиру? і пам*ятаєш на яку схему на 60-ій хвилині перейшов Льов? Хедіра на мустафі і лам на фланг, ти пам*ятаєш як почали грати, не через контроль м*яча і з високими центрдефами. пресинг не в центрі поля а вище. ти пам*ятаєш які функції почав виконувати хедіра і швайні? а які лам?. це була німечинна із чіткою пружиною і в*ялим озілом. і так чемп - коли борусія здала просто нема конкурентів. не справа в статистиці останніх років, а в менталітеті коли ти дупу рвеш в атаку і пропускаєш коли не встиг а не забираєш м*яч і намагаєшся складати схеми із контролем. баварія стала проти грандів безхарактерною і незлою. не можна змусити людину із прізвищем Мюллер і Швайнштайгер бігати і робити перепас біля штрафної. у них в крові бути машиною. із менш вишуканою тактикою ніж у іспанців, але із агресивнішим характером. в цьому і краса футболу.
мені 20, я не підліток. Пеп - крутий тренер, але не для німеччини де "свої" на вагу золота. Прихід гвардіоли це бізнес і це мене розчаровує. баварія як і челсі барса реал - вічні претенденти. але останні два роки в півфіналах перед тим пройдячи слабших на рівних собі просто ставала в пози. травми не травми дискваліфікації, німці завжди йшли вперед і виходячи на поле ніколи не нили. а останні два роки від німецьких ікол баварії лишень залишились молоді різці тіки-таки
100% адекват, iSport.ua
100% адекват
11 июля, 18:01
толку. Потолок маню третье место.
Легедарный МС и парни моура унизят в очередной раз донышко.
цика, iSport.ua
цика
11 июля, 17:55
MetalurgZp Не очень согласен по поводу ЛЧ,не будем забывать какую группу выиграла Бавария в групповом этапе,на сколько легко они выиграли чемп Германии и главное они проиграли в ЛЧ Барсе которая сейчас безумно сильна,не заставив сильно парится своих фанов ни в одном матче..А в следующем сезоне против Барсы говорит статистика и у Баварии есть шансы взять ЛЧ,как по мне ты чересчур опустил Гвардиолу,хотя не спорю во многом ты прав.. Та ні, він взагалі повну маячню написав. Німеччина якраз грала на ЧС в удосконалений іспанський футбол. В нього Баварія перестала претендувати на перемогу в ЛЧ. Ну що в людині в голові, коли він таке говорить?Ну хай назве список із 3 головних фаворитів останніх 2 ЛЧ і побачимо куди пропала Баварія. Два півфінали за 2 роки - просто катастрофа. При чому, якщо 2 роки тому Реалу дійсно програли із-за Пепа, то цього року тупо травми лідерів не дали змогу протистояти Барсі. Кайзер постійно повторює, що для нас головне перемога в чемпіонаті і в ЛЧ вихід до півфіналу, Баварія не може кожного року перемагати в ЛЧ. От всі ці підлітки забувають, що за останні 10 років лише Барса вигравала ЛЧ більше 1 разу(4), всі інші по 1 титулу.
MetalurgZp, iSport.ua
MetalurgZp
11 июля, 17:26
Vlad Klimukнабридла мені ця політика баварії, Пеп піде, а Румменігее доведеться виправляти власні ж помилки. Не можливо створити іспанію із генетично німецької машини. Баварія зникла із списка претендентів на ЛЧ при Гвардіолі. шкода що еталон німецього класу просто розчиняється в умовах глобалізації. може це занадто консервативно, але ЧМ в бразилії яскраво продемонстрував, що німці - це окремий менталітет в футболі, ті два матчі коли Льов використовував Лама в опорній із орієнтацією на контроль м*яча виявились просто футбольним випоржненням німців на чемпіонатах, коли поставив назад схему яку він обрав без свого друга, то вони виграли ЧМ. маячня ця баварія із тікі-такою. та іспанізацією та агресивним веденням футбольного бізу Не очень согласен по поводу ЛЧ,не будем забывать какую группу выиграла Бавария в групповом этапе,на сколько легко они выиграли чемп Германии и главное они проиграли в ЛЧ Барсе которая сейчас безумно сильна,не заставив сильно парится своих фанов ни в одном матче..А в следующем сезоне против Барсы говорит статистика и у Баварии есть шансы взять ЛЧ,как по мне ты чересчур опустил Гвардиолу,хотя не спорю во многом ты прав..
damnmouse, iSport.ua
damnmouse
11 июля, 16:58
Vlad Klimukнабридла мені ця політика баварії, Пеп піде, а Румменігее доведеться виправляти власні ж помилки. Не можливо створити іспанію із генетично німецької машини. Баварія зникла із списка претендентів на ЛЧ при Гвардіолі. шкода що еталон німецього класу просто розчиняється в умовах глобалізації. може це занадто консервативно, але ЧМ в бразилії яскраво продемонстрував, що німці - це окремий менталітет в футболі, ті два матчі коли Льов використовував Лама в опорній із орієнтацією на контроль м*яча виявились просто футбольним випоржненням німців на чемпіонатах, коли поставив назад схему яку він обрав без свого друга, то вони виграли ЧМ. маячня ця баварія із тікі-такою. та іспанізацією та агресивним веденням футбольного бізу згідний
Vlad Klimuk, iSport.ua
Vlad Klimuk
11 июля, 16:51
набридла мені ця політика баварії, Пеп піде, а Румменігее доведеться виправляти власні ж помилки. Не можливо створити іспанію із генетично німецької машини. Баварія зникла із списка претендентів на ЛЧ при Гвардіолі. шкода що еталон німецього класу просто розчиняється в умовах глобалізації. може це занадто консервативно, але ЧМ в бразилії яскраво продемонстрував, що німці - це окремий менталітет в футболі, ті два матчі коли Льов використовував Лама в опорній із орієнтацією на контроль м*яча виявились просто футбольним випоржненням німців на чемпіонатах, коли поставив назад схему яку він обрав без свого друга, то вони виграли ЧМ. маячня ця баварія із тікі-такою. та іспанізацією та агресивним веденням футбольного бізу
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
По силам ли Лестеру выиграть чемпионство АПЛ?
Да
Нет


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100