В Україні стартує масштабний проект Гонка Нації!

09 апреля 2015, 15:39
16 травня 2015 року в Києві на території мототреку Пирогово відбудеться унікальна подія – Гонка Нації - вражаючі змагання з перешкодами, аналогів яким в Україні ще не було!
В Україні стартує масштабний проект Гонка Нації!  16 травня 2015 року в Києві на території мототреку Пирогово відбудеться унікальна подія – Гонка Нації ...
Цей формат вже давно здобув багато прихильників у всьому світі. Подібні змагання проводять у США (SPARTAN RACE, TOUGH MUDDER, SUPER HERO, MUD RUN, THE COLOR RUN) та Австралії (TRU GRIT). І тепер настала черга українців випробувати себе на силу та витримку.
 
Змагання будуть складатись з трьох етапів: Забіг Сили (5+ км. - 15 перешкод), Забіг Волі (13+ км. – 20 перешкод), Забіг Духу (21+ км. – 25 перешкод). 16 травня відбудеться перший з трьох забігів -  Забіг Сили. Забіг на 5 км  буде складатись з 15 перешкод. Це найкоротша відстань, на якій кожен має змогу ознайомитись з різними категоріями змагань, такими як ELITE, STANDARD, MILITARY та TEAM.
 
ELITE розрахований на найбільш витривалих та підготовлених учасників. Мета — дістатися фінішу першим. 
У категорії STANDARD  свої сили та витривалість зможуть випробувати всі охочі віком від 18 років. Ціль – подолати дистанцію та фінішувати.
 
Забіг MILITARY має військовий характер. Особливо цікавим цей забіг стане для правоохоронців, військовослужбовців, рятувальників та учасників АТО. Частину зібраних коштів від цього забігу буде передано на потреби постраждалих військових у зоні АТО.
 
Формат TEAM для прихильників командної гри. Фініш зараховується по останньому учаснику команди. 
 
"Переможці забігу отримають грошові призи та можливість взяти участь у наступних забігах безкоштовно.
Проект створений для активних та сміливих людей, які прагнуть пригод і бажають наповнити своє життя адреналіном. Гонка Нації  — це найкращий спосіб перевірити вашу витривалість, твердість, наполегливість, та здатність швидко приймати рішення. Стати учасником може кожен. Ми організовуємо спеціальні майстер-класи, де надаємо поради щодо здорового харчування, знайомимо з перешкодами, проводимо відкриті тренування. Ми впевнені, що з часом Гонка Нації стане для Вас не змаганнями, а способом життя! Наша команда закликає українців бути активними, здоровими та готовими до змін!", -  прокоментував організатор Гонки нації Юрій Подлєсний.
 
Зареєструватися та отримати детальну інформацію ви зможете на офіційному сайті проекту Гонка Нації http://racenation.com.ua.
Комментарии
комментариев нет, пока...
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Спортсмен года в Украине
Элина Свитолина (теннис)
Александр Усик (бокс)
Георгий Зантарая (дзюдо)
Елена Костевич (пулевая стрельба)
Ольга Саладуха (тройной прыжок)
Игорь Северин (самбо)
Дарья Зевина (плавание)
Сергей Фролов (плавание)
Юлия Ткач (вольная борьба)
Олег Верняев (спортивная гимнастика)
Юрий Чебан (гребля)
Ольга Харлан (фехтование)
Анна Ризатдинова (худ. гимнастика)
Богдан Бондаренко (прыжки в высоту)
Юлия Джима (биатлон)
Валя Семеренко (биатлон)
Вита Семеренко (биатлон)
Елена Пидгрушная (биатлон)
Василий Ломаченко (бокс)


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100