На генеральной ассамблее НОК презентовали презентовали регби-7

11 декабря 2009, 19:15
11 грудня Національний олімпійський комітет України провів Генеральну Асамблею, на який зазвичай підбиваються підсумки роботи НОК за рік.
На генеральной ассамблее НОК презентовали презентовали регби-7 11 грудня Національний олімпійський комітет України провів Генеральну Асамблею, на який з...
Георгий Джангирян, фото ФРУ

Відповідно до рішення МОК про включення регбі-7 до програми Олімпійських ігор та статті 3.3 Статуту НОК, на Генеральній Асамблеї членами Національного олімпійського комітету України були обрані президент Федерації регбі України Георгій Джангірян та віце-президент ФРУ Владислав Булгаков.

На засіданні Генеральної Асамблеї НОК було показано відео-презентацію "Регбі-7 в Україні", яка для багатьох членів НОК стала першим знайомством з новим олімпійським видом спорту – регбі-7.

З матеріалів презентації, виготовленої зусиллями медіа-групи Професіональної регбійної Ліги України та Комітету регбі-7 Федерації регбі України, члени НОК дізналися про історію регбі-7, особливості цього виду спорту, успіхи національної збірної України з регбі-7 на міжнародній арені, про формат національної першості та перспективи розвитку регбі-7 в Україні,  а усім присутнім представникам ЗМІ були вручені DVD з фільмом "Регбі-7 в Україні".

Владислав Булгаков, віце-президент Федерації регбі України: "Ми з великим оптимізмом дивимось у олімпійське майбутнє українського регбі-7, і з включенням його до програми літніх Олімпійських Ігор будемо прикладати ще більше зусиль для розвитку цього красивого і мужнього виду спорту. До олімпійського дебюту регбі-7, який відбудеться у 2016 році на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро, ми маємо досить часу щоб не тільки закріпити успіхи українського регбі, але й досягти нових вершин".

Максим Сурков, генеральний директор Професіональної регбійної Ліги України: "Прийняття регбі-7 у олімпійську родину означає, що попереду на нас чекає велика і наполеглива праця. Перш за все – це залучення до роботи з українськими клубними і збірними командами досвідчених світових фахівців, проведення регбійних турнірів європейського рівня в Україні, максимальна популяризація регбі в нашій країні".
 

Комментарии
комментариев нет, пока...
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Спортсмен года в Украине
Элина Свитолина (теннис)
Александр Усик (бокс)
Георгий Зантарая (дзюдо)
Елена Костевич (пулевая стрельба)
Ольга Саладуха (тройной прыжок)
Игорь Северин (самбо)
Дарья Зевина (плавание)
Сергей Фролов (плавание)
Юлия Ткач (вольная борьба)
Олег Верняев (спортивная гимнастика)
Юрий Чебан (гребля)
Ольга Харлан (фехтование)
Анна Ризатдинова (худ. гимнастика)
Богдан Бондаренко (прыжки в высоту)
Юлия Джима (биатлон)
Валя Семеренко (биатлон)
Вита Семеренко (биатлон)
Елена Пидгрушная (биатлон)
Василий Ломаченко (бокс)


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100