Волейбол. Суперліга. Другий етап завершено

15 марта 2015, 16:55
| Дмитро Шпірко, спеціально для iSport.ua
В еліті українського волейболу визначився квартет команд, що продовжать боротьбу за медалі на заключному етапі.
Волейбол. Суперліга. Другий етап завершено В еліті українського волейболу визначився квартет команд, що продовжать боротьбу за медалі на заключному етап...
Центральним протистоянням 14-го туру були зустрічі у Сумах, де Хімпром-СумДУ приймав  Вінницю. Обидва колективи ще до цього ігрового дня забронювали собі путівки до третього етапу. Відтак стратегічно підсумки матчів у сумському Олімпі не впливали на турнірну долю команд. 
 
Але і сумчани, і вінничани напевне хотіли потішити власні амбіції другим місцем (перше безальтернативно і давно забронював харківський Локомотив) другого етапу Суперліги. 
 
Перемога господарів 3:1 (25:27, 25:20, 26:24, 25:22) за партіями у першому матчі дала відповідь на запитання щодо порядку розташувань команд у турнірній таблиці. Сумські хіміки стали другими в Суперлізі з 53-ма очками після 29-ти ігор. 
 
Навіть дзеркальний успіх підопічних Олександра Бондаренка сьогодні, у матчі-відповіді – 1:3 (25:21, 14:25, 19:25, 12:25) за партіями – не дозволив Вінниці наздогнати Хімпром-СумДУ. 
 
Микола Пасажін, головний тренер ВК Хімпром–СумДУ:

– У першій грі у нас виступав один склад, у другій – інший. Те, що я хотів побачити вчора – я побачив. Сьогодні ж я вже готував варіанти для наступного етапу: дивився на кого я можу розраховувати, а на кого – ні. У другому матчі перша партія була майже ідеальна у нашому виконанні. Далі ж Вінниця додала в агресії, а ми – посипалися. 
 
Яке завдання на фінальний етап маєте?

– Перемагати , перемагати і ще раз перемагати. Починається боротьба за медалі. Дуже важливою є кожна зустріч. Прохідних матчів не буде, це точно. Завдання – медалі! 
 
Олександр Бондаренко, головний тренер ВК Вінниця:

– Ми їхали до Сум, аби боротися із місцевою командою за друге місце. Таке завдання перед нами поставило керівництво. Але ми поступилися вчора, у першій грі, втративши шанси на другу позицію. Попри поразку, я вважаю вчорашній матч – одним з кращих для Вінниці у сезоні. Втім, Суми наразі дуже сильно виглядають. Вважаю Хімпром-СумДУ головним претендентом на срібло Суперліги. Ми теж ставимо перед собою завдання боротися за медалі, але за відсутності трьох основних гравців (після нового року Вінницю залишили лідери –  Ставнійчук, Міщук і Шломін – Ред.) зробити це буде непросто. 
 
В інших парах, що зустрічалися у цьому турі Суперліги, відзначимо успіх львівського Барком-Кажани в Полтаві. Там Фаворит спромігся взяти лише один сет у двох матчах із галичанами. Локомотив двічі по 3:0 прогнозовано легко переграв земляків з Юракадемії.
 
Саме два харківські колективи разом із сумчанами та вінничанами складуть квартет команд, які розіграють медалі на третьому етапі. У його рамках відбудуться 4 тури – у містах, які представляють клуби-фіналісти Суперліги. Розпочнеться боротьба за медалі 25-го березня у Харкові.  На третьому етапі очки, набрані командами раніше, не враховуються.
 
 
ПІДСУМКОВА ТАБЛИЦЯ СУПЕРЛІГИ (ПІСЛЯ 2-ГО ЕТАПУ):

1. ЛОКОМОТИВ (ХАРКІВ) 29 матчів – 84 очки
2. ХІМПРОМ-СУМДУ (СУМИ) 29 – 53
3. ВІННИЦЯ 29 – 49
4. ЮРАКАДЕМІЯ (ХАРКІВ) 24 – 44
5. БАРКОМ-КАЖАНИ (ЛЬВІВ)  29 – 40 
6. БУРЕВІСНИК-ШВСМ (ЧЕРНІГІВ) 29 – 26
7. ФАВОРИТ (ЛУБНИ) 29 – 1 
 
Комментарии
комментариев нет, пока...
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Спортсмен года в Украине
Элина Свитолина (теннис)
Александр Усик (бокс)
Георгий Зантарая (дзюдо)
Елена Костевич (пулевая стрельба)
Ольга Саладуха (тройной прыжок)
Игорь Северин (самбо)
Дарья Зевина (плавание)
Сергей Фролов (плавание)
Юлия Ткач (вольная борьба)
Олег Верняев (спортивная гимнастика)
Юрий Чебан (гребля)
Ольга Харлан (фехтование)
Анна Ризатдинова (худ. гимнастика)
Богдан Бондаренко (прыжки в высоту)
Юлия Джима (биатлон)
Валя Семеренко (биатлон)
Вита Семеренко (биатлон)
Елена Пидгрушная (биатлон)
Василий Ломаченко (бокс)


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100