Ольга Харлан та її мама приєднуються до кампанії P&G "Дякую, мамо"

10 марта 2016, 13:40
Компанія P&G знову запускає програму "Дякую, мамо!" на знак подяки мамам атлетів, які беруть участь у літніх Олімпійських іграх-2016.
Ольга Харлан та її мама приєднуються до кампанії P&G "Дякую, мамо" Компанія P&G знову запускає програму "Дякую, мамо!" на знак подяки мамам атлетів, які...
Компанія P&G, Всесвітній партнер Міжнародного олімпійського комітету, знову запускає програму "Дякую, мамо!" на знак подяки мамам атлетів, які беруть участь у літніх Олімпійських іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро. Проект об'єднує мам олімпійців з усього світу і дякує їм за виховання видатних спортсменів. Українськими послами кампанії "Дякую, мамо!" стануть Ольга Харлан та її мама Ірина Харлан.
 
Чемпіонка Олімпійських ігор, 4-разова чемпіонка світу і 7-разова чемпіонка Європи, чемпіонка Європейських ігор з фехтування, Ольга ще й любляча дочка, яка вдячна за всю ту відповідальність, любов і турботу, яку їй подарувала мама. Напередодні майбутніх Ігор, озираючись на свої перемоги, Ольга згадує внесок, зроблений мамою в її професійне становлення.
 
"Домігшись успіхів у спорті, я добре усвідомлюю, який величезний внесок роблять батьки в розвиток дітей, і розумію, що не змогла б досягти таких спортивних висот, якби не моя мама. Вона була мені опорою і найбільшою підтримкою. Я вдячна P&G за визнання її неоціненних заслуг", - підкреслила Ольга.
 

 
Запускаючи кампанію "Дякую, мамо!" напередодні Олімпійських ігор-2016 в Ріо, P&G знову виступає в ролі почесного спонсора мам. Цей проект стартував 2012 року, напередодні Олімпійських ігор у Лондоні. В житті кожного спортсмена є людина, підтримка якої відіграла найважливішу роль, – це мама. Олімпійські ігри – чудова можливість подякувати мамам за їхній унікальний внесок у досягнення сучасного покоління спортсменів.
 
"Мета брендів P&G – дати мамам спортсменів-олімпійців і всім мамам у світі найкраще, – зазначив Сотіріос Марінідіс, віце-президент P&G в регіоні Східної Європи і Центральної Азії. – Протягом довгого шляху виховання дитини наша продукція допомагає мамам у їхніх повсякденних турботах. Саме тому разом із спортсменами компанія вшановує і матерів, які підтримували своїх дітей у досягненні приголомшливих вершин".
 
P&G запрошує маму Ольги Харлан до Ріо-де-Жанейро, де вона стане найвідданішим уболівальником олімпійського виступу своєї доньки у змаганнях з фехтування. 
 
Ірина Харлан, мама знаменитої спортсменки: "Для мене велика честь бути частиною кампанії "Дякую, мамо". Я пишаюся своєю дочкою та її спортивними успіхами. Можливість поїхати до Ріо-де-Жанейро разом з Олею – це те, про що я не могла і мріяти. Я буду рада зустрітися з іншими мамами, діти яких обрали цікавий і водночас важкий шлях професійного спорту. Я впевнена, ми знайдемо про що поговорити".
 
У Ріо-де-Жанейро Ірина Харлан разом з мамами олімпійців з інших країн буде гостею Сімейного дому P&G, який стане для них рідною домівкою на час Ігор. Тут мами, оточені увагою і турботою, зможуть стежити за змаганнями, відпочивати, спілкуватися з іншими сім'ями олімпійців.
 
Стежити за новинами програми можна буде з усіх каналів комунікації, зокрема сторінки P&G в соціальних мережах.
 
Про компанію Procter&Gamble
P&G – глобальна компанія, яка має одне з найсильніших портфоліо якісних, інноваційних брендів, яким довіряють споживачі в усьому світі. Серед них: Always®, Ariel®, Blend-a-Med®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide® та Vicks®. Компанія P&G здійснює свою діяльність  приблизно у 70 країнах. Для отримання детальної інформації про компанію P&G та її бренди, будь ласка, відвідайте сайт http://pg.com/ 
Комментарии
Добавление комментариев отключено администрацией сайта.
НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Сможет ли Богдан Бондаренко уже в этом сезоне побить мировой рекорд по прыжкам в высоту?
Сможет
Да, но не в этом году
Рекорд Сотомайора Богдану не побить никогда
Только после поездки на ЧАЭС за новой дозой радиации


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100