Стамбул (WTA). Украинское дерби в пользу Цуренко

24 июля 2015, 17:11
Леся Цуренко стала полуфиналисткой турнира серии WTA International с призовым фондом $250,000.
Стамбул (WTA). Украинское дерби в пользу Цуренко Леся Цуренко стала полуфиналисткой турнира серии WTA International с призовым фондом $250,000.
Леся Цуренко, Getty Images
1/4 финала

Екатерина Бондаренко (Украина) – Леся Цуренко (Украина) – 6:7 (13), 5:7

За финал Цуренко поборется с победительницей матча между Кирстен Флипкенс (Бельгия) – Франческа Скьявоне (Италия).

Комментарии
Отобразить: лучшие | последние | первые
Vivaldi, iSport.ua
Vivaldi
28 июля, 22:43
levisage0.Стыдоба, чистый матч на контору! Кто смотрел, тот поймет. Завтра ее 2-0 легко закроют! Шо, усрался со своим прогнозом? Леся взяла турнир!
vadzik, iSport.ua
vadzik
26 июля, 08:15
OlexandrID Роз'ясняю: Цуренко не є здорова повністю. Її постійно турбують травми, майже протягом усієї кар'єри, з якими вона бореться з перемінним успіхом. Травма спини думаю хронічна, в Індіан Уеллісі був гомілкостоп. Учора, судячи з усього, були кишкові спазми. Можливо, звичайни розлад шлунку.
Про подачу взагаіл не бачу сенсу дискутувати. У будь-якого гравця бувають дні, коли подачу тупо не йде. Ну за винятком хіба всяіких карловічів та ізнерів. Яких вночі збуди, і вони будуть забивати гвіздки в корт. Тому порівнювати матчі, особливо в жіночому тенісі, справа гибла.
Порівнювати справа гибла, але розпочав розмову анфорсами від Лесі. А про подачу я тобі навів приклад, що "в тому матчі так, а в цьому так " просто втрачає сенс. Я і наголошував, що порівнювати потрібно матч в загальному плані, тобто в яких ситуаціях ігрових були зроблені помилки. Вчорашній матч з Фліпкенс доказ того, що наші розіграли, якнайменше, дуже дивну гру. А якщо були якісь домовленості, то це вже залишться на совісті дівчат. Ось і все.
OlexandrID, iSport.ua
OlexandrID
25 июля, 21:00
vadzik Не пригадую, щоб я говорив щось на тему анфорсів від Лесі. А якщо ти так впевнений, що я не дивився той матч, тоді роз"ясни мені, чому здорова Цуренко робить куди більше анфорсів, ніж коли в неї проблеми зі здоров"ям? Не розумію взагалі причому тут анфорси? Теж саме можна сказати і про Катю, яка в попередніх матчах подавала непогано, а вчора забула, що таке подача? Різні компоненти будуть розходитись. Матчі потрібно вміти порівнювати, щоб розуміти, в яких ситуаціях були зроблені помилки. Роз'ясняю: Цуренко не є здорова повністю. Її постійно турбують травми, майже протягом усієї кар'єри, з якими вона бореться з перемінним успіхом. Травма спини думаю хронічна, в Індіан Уеллісі був гомілкостоп. Учора, судячи з усього, були кишкові спазми. Можливо, звичайни розлад шлунку.
Про подачу взагаіл не бачу сенсу дискутувати. У будь-якого гравця бувають дні, коли подачу тупо не йде. Ну за винятком хіба всяіких карловічів та ізнерів. Яких вночі збуди, і вони будуть забивати гвіздки в корт. Тому порівнювати матчі, особливо в жіночому тенісі, справа гибла.
vadzik, iSport.ua
vadzik
25 июля, 17:25
OlexandrID Сумніваюся дуже, що ти бачив матч Лесі проти Гаврилової. Там анфорсів з її сторони було куди більше, ніж у грі з Бондаренко. Не пригадую, щоб я говорив щось на тему анфорсів від Лесі. А якщо ти так впевнений, що я не дивився той матч, тоді роз"ясни мені, чому здорова Цуренко робить куди більше анфорсів, ніж коли в неї проблеми зі здоров"ям? Не розумію взагалі причому тут анфорси? Теж саме можна сказати і про Катю, яка в попередніх матчах подавала непогано, а вчора забула, що таке подача? Різні компоненти будуть розходитись. Матчі потрібно вміти порівнювати, щоб розуміти, в яких ситуаціях були зроблені помилки.
OlexandrID, iSport.ua
OlexandrID
25 июля, 15:33
vadzik До Вашого відома, якраз жіночого тенісу дивлюсь дуже багато, і в курсі того, що там може бути що хоч з неймовірними розв"язками. Але говорю не про весь жіночий теніс, якщо Ви не замітили, а тільки про цей конкретний матч, який переглядав від початку до кінця! Просто це одиночний вид спорту і все можна "спихнути" на невезіння і т.д., важко щось доказати. Але враховуючи, як наші дівчата відіграли попередні матчі і порівняти з тим, що було вчора, висновок напрошується сам... Сумніваюся дуже, що ти бачив матч Лесі проти Гаврилової. Там анфорсів з її сторони було куди більше, ніж у грі з Бондаренко.
vadzik, iSport.ua
vadzik
25 июля, 13:55
Aleks86 Вы, наверное, редко смотрите женский теннис. Если б смотрели, то знали, что даже выигрыш 6:0 5:0, в женском тенисе , это еще не победа. А здесь игра велась очко в очко, и у Леси нервы оказались крепче. А то, что, Катя не дожала в 1 сете, так это чисто психология, сложнее играть с соперницей, которая играет травмированной. До Вашого відома, якраз жіночого тенісу дивлюсь дуже багато, і в курсі того, що там може бути що хоч з неймовірними розв"язками. Але говорю не про весь жіночий теніс, якщо Ви не замітили, а тільки про цей конкретний матч, який переглядав від початку до кінця! Просто це одиночний вид спорту і все можна "спихнути" на невезіння і т.д., важко щось доказати. Але враховуючи, як наші дівчата відіграли попередні матчі і порівняти з тим, що було вчора, висновок напрошується сам...
Aleks86, iSport.ua
Aleks86
25 июля, 00:06
vadzik Багато моментів було в цьому матчі, які його не прикрасили. Можна почати з моменту, коли Лесі стало погано, і закінчити просто "ідіотськими" аутами від Каті при сетболах(ще й з другої подачі постійно) в 2 сеті... Про середину промовчу, бо качелями це не назвеш (не по грі все було, дуже багато подвійних в конкретні моменти та незрозумілих ударів відбувалось). І більш за все, що завтра Цурік не зможе щось протиставити Фліпкенс... Одним словом, підозріла була гра! Вы, наверное, редко смотрите женский теннис. Если б смотрели, то знали, что даже выигрыш 6:0 5:0, в женском тенисе , это еще не победа. А здесь игра велась очко в очко, и у Леси нервы оказались крепче. А то, что, Катя не дожала в 1 сете, так это чисто психология, сложнее играть с соперницей, которая играет травмированной.
vadzik, iSport.ua
vadzik
24 июля, 23:33
OlexandrID А в чому конкретно була гра контору? Тотал, підсумок у сеті чи щось інше? Ну були гойдалки на тайбрейку. Мені просто цікаво. У Цуренко і Бондаренко мікрофони в вухах вставлені, у які їм буки віщають: "Зараз в лайві на Катю навалили, Леся, мочи"? Чи як по вашому це все відбувається? Багато моментів було в цьому матчі, які його не прикрасили. Можна почати з моменту, коли Лесі стало погано, і закінчити просто "ідіотськими" аутами від Каті при сетболах(ще й з другої подачі постійно) в 2 сеті... Про середину промовчу, бо качелями це не назвеш (не по грі все було, дуже багато подвійних в конкретні моменти та незрозумілих ударів відбувалось). І більш за все, що завтра Цурік не зможе щось протиставити Фліпкенс... Одним словом, підозріла була гра!
OlexandrID, iSport.ua
OlexandrID
24 июля, 21:50
levisage0.Стыдоба, чистый матч на контору! Кто смотрел, тот поймет. Завтра ее 2-0 легко закроют! А в чому конкретно була гра контору? Тотал, підсумок у сеті чи щось інше? Ну були гойдалки на тайбрейку. Мені просто цікаво. У Цуренко і Бондаренко мікрофони в вухах вставлені, у які їм буки віщають: "Зараз в лайві на Катю навалили, Леся, мочи"? Чи як по вашому це все відбувається?
levisage0., iSport.ua
levisage0.
24 июля, 21:26
Стыдоба, чистый матч на контору! Кто смотрел, тот поймет. Завтра ее 2-0 легко закроют!
Tapac-ko, iSport.ua
Tapac-ko
24 июля, 19:13
Леся-молодець!
Успіху в завтрашньому матчі!!!
Tsent, iSport.ua
Tsent
24 июля, 18:54
в финал можно проходить
shit_hits_the_fan, iSport.ua
shit_hits_the_fan
24 июля, 18:27
Леська, бери турнир!
KamillaBrian, iSport.ua
KamillaBrian
24 июля, 18:26
Вряд ли пройдет в финал(
Добавить комментарий

Для участия в обсуждении пожалуйста войдите используя учётную запись iSport.ua или Football.ua. Если у вас ещё нет аккаунта — создайте его, это не займёт много времени.

Досье
Леся Цуренко
Имя: Леся
Фамилия: Цуренко
Дата рождения: 30-05-1989
Вид спорта: теннис
Досье
Екатерина Бондаренко
Имя: Екатерина
Фамилия: Бондаренко
Дата рождения: 08-08-1986
Вид спорта: теннис
НОВОСТИ РАЗДЕЛА
все новости iSport.ua - новости

ГОЛОСОВАНИЕ
все опросы
Сможет ли Энди Маррей выиграть турнир Большого шлема в этом году?
Да
Нет


ФУТБОЛТаблоУкраинаЕвропаПрочиеЛЧЛЕСборная УкраиныЕВРО-2012БАСКЕТБОЛТаблоЧМ-2014УкраинаНБАЕвропаМирЕврокубкиЕвробаскетЖенщиныNCAA + школыХОККЕЙТаблоУкраинаНХЛКХЛЕвропаАВТО/МОТОФормула-1РаллиМотоспортПрочиеИстория автоспортаТЕННИСНовостиРейтинг ATPРейтинг WTAКалендарь (муж)Календарь (жен)БОКС+MMAНовости боксаКалендарь боёвНовости ММАКалендарь боёв ММАЗИМНИЕНовостиДРУГИЕВелоспортВодныеВолейболГандболГимнастикаИгровыеЛегкая атлетикаОлимпизмСиловыеФутзалШахматыЭкстримПрочиеОЛИМПИАДА-2014НовостиРасписание и результатыРейтинг странНаши в Сочи

© 2009-2015 ООО «ИД УМХ». Все права защищены.
iSport.ua - оперативные и объективные новости спорта.

Все права на материалы, опубликованные на данном ресурсе, принадлежат ООО «ИД УМХ». Какое-либо использование материалов без письменного разрешения ООО «ИД УМХ» − запрещено. При правомерном использовании материалов с данного ресурса, гиперссылка на iSport.ua обязательна.

RSS-ленты: главноевсе новости | футбол | баскетбол | хоккей | авто/мото | теннис | бокс+MMA | другие

Игры: Фентези Футбол

Сервисы: Деньги с карты на карту

Отдел продаж Digital рекламы: reklama@umh.com.ua; Тел: +38 (044) 207-33-05, +38 (044) 207-97-00

Новости Футбола | Новости Украины | Автоновости | КП в Украине | Газета «Команда»

i.ua Rambler's Top100